SARUHANLI - "Sağlıklı gebelik, sağlıklı bebek ve mutlu anne" sloganıyla yola çıkan Saruhanlı Devlet Hastanesi "Gebe Okulu" çalışmalarına devam ediyor.

Saruhanlı Devlet Hastanesi Gebe Okulu Çalışıyor

Saruhanlı Devlet Hastanesi Gebe Okulu´nun 03 Kasım 2017 Cuma günü düzenlediği eğitime Hastane Baştabibi Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan da katıldı ve eğitime katılan gebelerle sohbet etti ve eğitim öncesi yaptığı konuşmada Başhekim ÇAĞLAYAN ?Gebe Okulu´na katılan anne adaylarına, gebelik döneminde beslenme, egzersiz, anne karnında bebeğin gelişim süreçleri, doğru emzirme, anne sütünün faydaları ve yeni doğan bebek bakımı gibi pek çok konuda ebelerimiz eğitim veriyor. Çevrenizde tanıdığınız tüm gebeleri ve anne olmak isteyenleri bu eğitimlerimize çağırmanızı istiyoruz.? dedi.

Gebe Okulu ve doğum salonunda çalışan ebeler eğitime katılan anne adayları ile kaynaşmayı artırmak için hazırladıkları bir sürprizle etkinliği taçlandırdılar. Saruhanlı Devlet Hastanesi ebeleri evlerinde kendilerinin hazırladığı kek, pasta vb. yiyecekleri anne adaylarına ikram ettiler ve hediye olarak magnet dağıttılar. Saruhanlı Devlet Hastanesi Gebe Okulu yetkilileri anne adaylarına eğitim vermeye devam edeceklerini bunun yanında onları rahatlatacak, mutlu edecek sürprizlerin de devamının geleceği müjdesini verdiler. Anne adayları ise kendileri için hazırlanan bu sürprizden çok mutlu olduklarını belirttiler. Anne adayları ve gebe okulu çalışanları için oldukça samimi ve rahat bir ortamda geçen etkinlik hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.  



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 8.11.2017 11:17:52 506 0

Tarih: 08.11.2017 11:17
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00