Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor, Somaspor’un hücum oyuncusu Hakan Akdoğan ile Manisa İl Özel İdare spor’un savunma oyuncusu Sedat Öngider’i renklerine bağladı.

Takıma yeni transfer edilen oyuncular için Saruhanlı Belediyesi’nde imza töreni düzenlendi. Buradaki törene Kulüp Başkanı Recep Çımat, Kulüp Yöneticileri ve Takım Antrenörü Mutlu Çamlıyer de katıldı.

Başkan Çımat, burada yaptığı konuşmada Saruhanlı Belediyespor’un 500’ü lisanslı olmak üzere bünyesinde bin sporcuyu barındıran büyük bir aile olduğunu belirtti.

Saruhanlı Belediyespor’un futbolun her kategorisinde ve çeşitli spor dallarında takımı bulunan güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Çımat, şöyle konuştu:

“Biz bir okuluz, bunun için sporda her şeyden önce örnek oyuncular olacağız. Disiplinli olacağız, saygı ve sevgide kusur etmeyeceğiz. Bu ilkeleri yerine getirdikten sonra başarı da kendiliğinden gelecektir. Takımımıza yeni katılan oyuncularımızın da üstün performansları ile büyük hedeflere yürüyeceğiz. Bu yıl hedefimiz, Bölgesel Amatör Lig (Bal) olacak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum.”

Belediyespor antrenörü Mutlu Çamlıyer ise, takıma yeni transfer edilen oyuncuların yetenekli sporcular olduklarını, gücüne güç katan Saruhanlı Belediyespor’un hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğini kaydetti.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 18.07.2013 13:01:47 502 0
Tarih: 18.07.2013 13:01 Güncelleme: 18.07.2013 13:01
Haberi Sesli Oku