SARUHANLI - Manisa´da bu sezon Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Saruhanlı Belediyespor (SBS) şehir stadında sezonun ilk antrenmanını yaptı. 

Ekim´in ilk haftasında başlayacak yeni sezonun açılış programına Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Çımat, Kulüp yöneticilerinden Vedat Yaralı, eski yöneticilerinden İbrahim Aydoğan, Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı.

Aynı zamanda takımın teknik direktörlüğünü de yapan Mutlu Çamlıyer ve yardımcılarının nezaretinde yapılan antrenmanda yeşil beyazlı oyuncuların yüksek performansı dikkat çekti. 

Kulüp Başkanı Çımat, burada yaptığı açıklamada bu sezon çok çalışarak şampiyon olmayı ve Bölgesel Amatör Lig´e (BAL) yükselmeyi hedeflediklerini kaydetti. 

Bu yıl Manisa Süper Amatör Kümede Saruhanlı Belediyespor´un yanı sıra Saruhanlı´dan Mütevelli ile Halitpaşaspor takımlarının da mücadele edeceğini belirten Çımat, tüm kulüplere başarılar dileyerek şöyle konuştu;

?Yeni bir sezona giriyoruz. Güçlü bir takım kurduk. Belediyespor bünyemizde bin tane lisanslı oyuncumuz var. Bu kapsamda bütçemizi de büyütmeye çalışıyoruz. Biz temelleri olan bir kulübüz, büyük bir aileyiz. Onun için bu sene hedefimiz de büyük. Tecrübeli bir takım haline geldiğimiz için Manisa´da herkes bizi konuşuyor, Geçen sezon ezilerek yenildiğimiz bir maç olmadı. Gayet başarılıydık, aynı zamanda disiplinli ve saygılı bir takımız. Bu yıl de efendiliğimizi bozmayacağımız, rakibimizi ortaya koyacağımız profesyonel futbol ile sahada ezeceğiz.?

BAŞARILI İŞLER YAPACAĞIZ 

Kulüp Antrenörü Çamlıyer ise bu yıl hedeflerinin bir üst lig olduğunu, bu hedefi gerçekleştirmek için takım kadrosunu alt yapıdan oyuncu takviyesi ile yenilediklerini, ifade ederek şunları kaydetti; 

?Saruhanlı Belediyespor´un A takımındaki oyuncuların yüzde 90´ı Saruhanlılı futbolculardan oluşuyor. Bu kapsamda güçlü bir ekip kurduk. Ancak her şeyden önce centilmence bir sezon geçmesini diliyoruz. Bütün takımlara da başarılar diliyoruz. Saruhanlı Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı ve Kulüp Başkanımız Recep Çımat´ın bizlere vermiş olduğu sınırsız destek ile verimli çalışmalara imza atarak Saruhanlı için iyi işler yapacağımıza inanıyoruz.

 

 

 

 



Saruhanlı’da Vefat…

Çocuklarda burun tıkanıklığı okul başarısını düşürüyor

İtfaiye aracının devrilmesi sonucu itfaiye eri yaralandı

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

Şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

O genç hayata tutunamadı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 25.08.2015 08:53:46 590 0
Tarih: 25.08.2015 08:53 Güncelleme: 25.08.2015 08:53
Haberi Sesli Oku