SARUHANLI/KOLDERE - Saruhanlı Belediyesi tarafından Koldere Mahallesinde 7 buçuk dönüm alana inşa edilen içerisinde çok amaçlı salon, halı saha, yazlık düğün bahçesi, kafeterya, çocuk oyun parkı, süs havuzu, fitness aletleri ve yürüyüş yollarının da bulunduğu sosyal tesis inşaatı hızla ilerliyor.
Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Koldere Mahallesini ziyaret ederek, Şehit Mehmet Burhan İlköğretim Okulunun karşısındaki alana inşa edilen tesisteki çalışmaları inceledi.
Yapılacak tesisin Koldere´ye hayırlı olmasını temenni eden Başkan Yaralı, ?Vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor, bizler de elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz? dedi.
Yatırım hamlesi sürüyor
Mahallelerde başlattıkları yatırım ve hizmet hamlesinin devam ettiğini, belde statüsünden mahalleye dönen yerleşim yerlerine sosyal ve sportif tesisler inşa ettiklerini dile getiren Başkan Yaralı, Koldere´deki çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:
?Saruhanlı Belediyesi olarak yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Koldere Mahallemizde büyük bir tesis kuruyoruz. Halı sahamız tamamlandı. Şu an çok amaçlı salon ile kafeterya binası inşaatımız da tamamlanma aşamasına geldi. Özellikle çok amaçlı salonumuz Koldere Mahallemizin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak ölçüde modern ve büyük bir nitelik taşıyor. 685 metrekare alanı kaplayan salonumuzun 450 metrekare düğün salonu olarak kullanılacak büyük bir alanı var. Öte yandan tesis içinde yer alacak yazlık düğün bahçesi, çocuk oyun parkı, süs havuzu, fitness aletleri ve yürüyüş yolları çalışmalarımızda kısa sürede başlayacak. Tesisimizi bir bütün halinde kısa süre içinde tamamlayıp hizmete sunacağız. Koldere Mahallemize hayırlı olsun."
Koldere´de içme suyu şebekesi ve kanalizasyon boru hattının yenilenmesi konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını ifade eden Başkan Yaralı, böylelikle Koldere´nin bir bütün halinde büyük hizmetlere kavuşacağını söyledi.
Alt yapı hizmetleri gerçekleşmeden yolların bakım, onarımı ve tamiratı gibi üst yapı hizmetlerine başlanamadığını, başlansa bile yapılan işin bozulmak zorunda kaldığını dile getiren Başkan Yaralı, "Alt yapı yatırımları tamamlanan mahallelerimizde, Saruhanlı Belediyesi olarak bizim üzerimize düşen görevlerimizi belirli bir plan dahilinde yerine getiriyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımıza ve ilçemize yakışan hizmetleri hayata geçiriyoruz." dedi.
Koldere Mahallesinde ikamet eden Saruhanlı Belediye Meclisi´nin MHP´li Üyesi Ahmet Tunbalı ise Koldere´ye kazandırdığı sosyal tesis için Başkan Yaralı´ya, alt yapı çalışmasının başlayacak olmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.



Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

O saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Damadın eniştesinden ilginç düğün hediyesi

METUNATION takımı TEKNOFEST’te Türkiye 1’incisi oldu

Kask ve kaldırım denetiminde 1,7 milyon lira ceza

Manisa’da öğrencilere kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Son ankette büyük sürpriz! Tahminler altüst oldu...

Saruhanlı'da vefat...

İzmir'de lastik tamircisinde yangın kontrol altında

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Minibüsle çarpışan bisikletli hayatını kaybetti

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 2.10.2017 12:38:05 711 0

Tarih: 02.10.2017 12:38 Güncelleme: 02.10.2017 12:38
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 05:54:00