SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen futbol, basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik, güreş, tenis, taekwondo, ve tekerlekli paten dallarında bin öğrencinin eğitim göreceği yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı. Okulun ilk günü öğrencilere formaları dağıtıldı. 

Belediye Sosyal Aktivite Merkezindeki Kapalı Spor Slaonunda düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ve Alp Serdar Tuğsal ile Saruhanlı Belediyespor Yöneticileri, Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, öğrenciler ve aileler katıldı. 

İki ay sürecek olan yaz spor okulunun açılışı öncesi öğrencilere, forma ve diğer malzemeler dağıtıldı. Öğrenciler daha sonra açılış ve toplu fotoğraf çekimine geçti. 

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, burada yaptığı konuşmada Belediye olarak hayata geçirecekleri projeleri çocuklar ve gençleri de düşünerek tasarladıklarını, bu bakımdan ilçeye parklar, yüzme havuzları ve spor sahaları kazandırdıklarını kaydetti. 

14 yıllık görev süresi boyunca Saruhanlı´da çok ciddi mesafeler kat ettiklerini dile getiren Yaralı, şöyle konuştu; 

?Sosyal ve sportif tesisleşme anlamında çok ciddi yatırımlarımız oldu. Daha sonra ilçemizdeki çocukları sporla buluşturduk. Geçen yıl boyunca toplam 6 bin çocuğumuza ulaşarak, onlara spor eğitimi verdik. Bu yıl da bin sporcu ile başladık ama bu rakam yıl sonuna doğru 5 ve 6 binleri bulacak. Bu yıl 9 farklı branşta eğitim vereceğiz. Çocuklarımızın enerjilerini atmaya ihtiyacı var. Bunu da güvenli ortamlarda yapmaları gerekiyor. Saruhanlı Belediyesi olarak bizler 20 teknik ekibimizle çocuklarımızın güvenli bir ortamda spor yapmalarını sağlayacağız. Çocuklarımız burada sadece sporu değil, ahlak, kültür, disiplin ve toplumla iç içe yaşamayı da öğrenecek. Sağlıklı, sportmen ve kültürlü gençler yetiştireceğiz.? 

10 Mahallede Futbol Okulu Açıldı

Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer ise 2 aylık yaz döneminde yaklaşık 9 spor dalında bin öğrenciye ilçe merkezi ve mahallelerde eğitim vereceklerini kaydetti. Çamlıyer, ilçe merkezi dışında kalan 10 mahallede de futbol okulu açarak, eğitimlere başladıklarını kaydetti.

Törendeki konuşmaların ardından günün anısına toplu fotoğraf çekimleri yapıldı. Başkan Yaralı öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 5.07.2018 16:42:16 498 0

Tarih: 05.07.2018 16:42
Haberi Sesli Oku
17.06.2025 16:22:00