SARUHANLI/BÜYÜKBELEN - Saruhanlı Belediyesi ekipleri, ilçede iki gündür devam eden sağanak yağışın yol açtığı su baskını nedeniyle zarar gören Büyükbelen yolunu ve şarampolleri temizleyerek ulaşımın güvenli hale gelmesini sağladı. 

Saruhanlı Belediyesine ait greyder ve kepçe, Develi, Halitpaşa, Alibeyli, Heybeli ve Büyükbelen mahallelerinden geçen Saruhanlı, Gölmarmara ? Salihli bağlantı yolunda gerekli temizlik ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. 

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´nın talimatı ile bölgeye giden iş makineleri ve personeller, yaklaşık 40 kilometrelik bir mesafeyi kapsayan yol kenarında ki şarampolleri çift yönlü olarak temizledi. Yol üzerinde biriken toprak ve çamurlar ise kaldırıldı. 

Başkan Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, aşırı yağış nedeniyle belediye ekiplerinin büyük bölümünü süratle yol açma çalışmalarına yönlendirdiklerini kaydetti.

Bu çerçevede kapanan yolları hızlı bir şekilde ulaşıma açtıklarını ve vatandaşın mağdur olmasını önlediklerini belirten Yaralı, Saruhanlı´da iki gündür etkili olan ve halen devam eden yoğun yağışların sebep olduğu su taşkınlarına karşı Saruhanlı Kaymakamlığı, Saruhanlı Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun bir çalışma yürüttüğünü, gelen ihbarlara anında müdahale edilerek vatandaşların mağduriyeti giderilmeye çalışıldığını belirtti.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 15.01.2019 14:12:55 791 0

Tarih: 15.01.2019 14:12
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00