Tarih: 16.01.2017 13:53

Saruhanlı Belediyesi Bozulan Yol ve Şarampolleri Düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı´da karın erimesi ve şiddetli yağmur sonrası oluşan sel sularının bozduğu yol ve şarampoller Saruhanlı Belediyesi ile Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlendi.
Saruhanlı Belediyesi ne ait greyder, Develi, Halitpaşa, Alibeyli, Heybeli ve Büyükbelen mahallelerinden geçen Saruhanlı, Gölmarmara - Salihli bağlantı yolunda gerekli düzenleme çalışmalarını tamamladı.
Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´nın talimatı ile bölgeye giden Meclis üyeleri İbrahim Erselvi ve Nuri Bozkurt çalışmaları yerinde inceledi.
Yaklaşık 40 kilometrelik bir mesafede yapılan çalışmalar kapsamında yol kenarında ki şarampoller çift yönlü olarak açıldı. Yol üzerinde biriken toprak ve çamurlar temizlendi.
Başkan Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle belediye ekiplerinin büyük bölümünü yol açma çalışmalarına yönlendirdiklerini kaydetti.
Bu çerçevede kar yağışı nedeniyle kapanan yolları hızlı bir şekilde ulaşıma açtıklarını ve vatandaşın mağdur olmasını önlediklerini belirten Yaralı, şimdide sel suları nedeniyle bozulan yol ve şarampolleri düzenleyerek trafik güvenliğini sağlamaya çalıştıklarını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —