SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için 1 adet ekskavatör, 1 adet asfalt yama silindiri ve 4 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı satın alarak araç filosunu güçlendirdi. 

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışkan personel ve güçlü ekipmanlarla ilçenin dört bir yanına dört dörtlük hizmet götürmenin çabası içinde olduklarını söyledi.

Bu doğrultuda Belediyenin ihtiyacı olan bazı araç ve iş makinalarını satın alarak araç filolarını daha da güçlendirdiklerini ifade eden Yaralı, şunları kaydetti; 

?387 bin 135 liraya ekskavatör, 118 bin liraya asfalt yama silindiri ve 504 bin liraya da 4 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı satın aldık. Belediyemize değeri 1 milyon lirayı aşan 6 yeni araç ve iş makinesi kazandırdık. Araçlarımızın ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm hizmet ve projelerimizi, kamu kaynaklarını ekonomik, etkin ve verimli kullanarak hizmet alanımızda ihtiyaç duyulan tüm sorunların çözümü için çalışıyoruz. Kurumsal misyonumuzu, belediyenin bugünü değil Saruhanlı halkının yarınını düşünen bir anlayışla sürdürüyoruz.?

Saruhanlı Belediyesi geçen yıl ise toplam değeri bir milyon 29 bin lira olan üç adet Ford Tourneo Courier, Ford çift kabinli araç, greyder, asfalt yama silindiri ve 4 buçuk metreküp hacimli çöp süpürme aracı satın almıştı.

 

 



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.06.2016 12:34:44 502 0

Tarih: 14.06.2016 12:34
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00