Saruhanlı belediye spor transferlere devam

SARUHANLI – Saruhanlı Belediyespor, Manisa İl Özel İdarespor’dan Mahmut Taşkın ve Kırkağaç Acar İdman Yurduspor’dan Alparslan Ugey ile sözleşme imzaladı. Ayrıca yakın zamanda da Halitpaşaspor’un tecrübeli stoperi Ramazan Açıkgöz’üde renklerine bağlayacağı bildirildi.

Takıma yeni transfer edilen oyuncular için Saruhanlı Belediyesi’nde imza töreni düzenlendi. Buradaki törene Kulüp Başkanı Recep Çımat, Kulüp Yöneticileri ve Takım Antrenörü Mutlu Çamlıyer de katıldı.

 Başkan Çımat, burada yaptığı konuşmada Saruhanlı Belediyespor’un 500’ü lisanslı olmak üzere bünyesinde bin sporcuyu barındıran büyük bir aile olduğunu belirtti.

 Saruhanlı Belediyespor’un futbolun her kategorisinde ve çeşitli spor dallarında takımı bulunan güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Çımat, şöyle konuştu:

 “Biz bir okuluz, bunun için sporda her şeyden önce örnek oyuncular olacağız. Disiplinli olacağız, saygı ve sevgide kusur etmeyeceğiz. Bu ilkeleri yerine getirdikten sonra başarı da kendiliğinden gelecektir. Takımımıza yeni katılan oyuncularımızın da üstün performansları ile hedefimiz şampiyonluk. Bu doğrultuda transferlere devam edeceğiz”

Belediyespor antrenörü Mutlu Çamlıyer ise, takıma yeni transfer edilen oyuncuların yetenekli sporcular olduklarını, gücüne güç katan Saruhanlı Belediyespor’un hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğini belirtti.



Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 24.07.2013 17:33:53 1078 0
Tarih: 24.07.2013 17:33 Güncelleme: 24.07.2013 17:33
Haberi Sesli Oku