Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Saruhanlı AK Parti İlçe Teşkilatından Referandum Eğitimi

Saruhanlı AK Parti İlçe Teşkilatından Referandum Eğitimi

Saruhanlı Ak Parti İlçe Başkanlığı´nca Üzüm Otel´de "Referandum Eğitimi"ne düzenlendi.

Saruhanlı  Ak Parti İlçe Başkanlığı´nca Üzüm Otel´de  "Referandum Eğitimi"ne düzenlendi.

Programda Ak Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Şule Tunalı, 16 Nisan 2017´de yapılacak Anayasa değişikliği halkoylamasına yönelik parti üyelerine eğitim verecektir.

Programa, Saruhanlı Belediyesi Başkanvekili Eşref Doğrukıran, Belediye Meclisi Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Mahalle Temsilcileri katıldı.

Toplantı´da Teşkilatın tüm kademelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatan Tunalı, anayasa değişikliğinin gerekliliği ve yeni sistemin felsefesi hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda referandum propagandası sırasında vatandaşların kendilerine yönelteceği sorulara nasıl yanıt verecekleri ve hayırcıların ortaya attığı yanlışların neler olduğunu anlattı. Mevcut anayasada cumhurbaşkanının yetkililerinin daha fazla olduğunu dile getiren Tunalı, yapılacak anayasa değişikliği ile bu yetkilerin birçoğundan mahrum kalacağını söyledi.

Tunalı ayrıca Cumhurbaşkanı´nın kendisine verilen yetkileri istediği gibi kullanamayacağını, yetkileri nasıl kullanacağının anayasanın diğer maddelerinde tek tek anlatıldığını vurguladı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor