SARUHANLI - AK Parti Saruhanlı İlçe Teşkilatı´nın Danışma Meclis Toplantısı Üzüm Otelde gerçekleştirildi.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Ak Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, Gençlik Kolları Başkanı Sami Bakkal ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı´nın okunması ve divan kurulunun oluşturulması ile başlayan toplantının divan başkanlığını ilçe yönetim kurulu üyesi Burhan Tezcan yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, ?AK Parti ailesi olarak 14 yıllık iktidarımızda el birliği ile çalıştık. Söz verip havada kalan hiçbir sözümüz olmamıştır. Hepsi icraata dökülmüştür.? Dedi.

Bu güne kadar ?Hakka hizmeti halka hizmet´ anlayışı içerisinde çalıştıkları gibi bundan sonrada aynı duygu ve inançla çalışmalarını devam edeceklerini ifade eden İlçe Başkanı Gökmen şunları kaydetti;  ?Türkiye büyük bir sınavdan geçiyor. Ortadoğu´da ateş çemberin içerisine kat etmek istiyorlar. Ancak devlet ve millet olarak küresel güçlerin gizli ittifakların oyununa gelmeyecek ve hiçbir hesabın bir parçası olmayacağız. Bizler mağdur ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. Ancak ülke olarak toprak bütünlüğümüze göz dikenler var. Fırat nehrinin batısını geçmeye çalışan terör örgütlerine karşı asla fırsat vermeyeceğiz. Bizim için PKK´da bir terör örgütüdür. PYD´de ve YPG´de bir terör örgütüdür. DAEŞ ile mücadele ediyor olması bu örgütlerin terör örgütü olduğu gerçeği ortadan kaldırmaz.?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak mağdur durumdaki Suriyeli komşulara kucak açarak dünyaya ve Birleşmiş Milletlere insanlık dersi vermekten gurur duyduklarını vurgu yapan Gökmen, ?Burada açıkça şunu ifade etmek istiyoruz ki tüm dünya şunu bilsin bu millet tarihte olduğu gibi her zaman bütünleşmeyi bilir. Dünyanın en güçlü devletlerine karşı boyun eğmeyeceğiz. Eğdirmesini de çok iyi biliriz. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan´ın ifade ettiği gibi Türkiye olarak Tek Millet, Tek bayrak ve Tek Devlet anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.? Dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise, 7 Haziran 2015 Genel seçimleri ve ardından 1 Kasım 2015 Genel seçimlerini birlikte yaşadıklarını ifade ederek, ?Birlikte o atmosferi teneffüs ettik. Öncelikle Sayın belediye başkanımıza, İlçe başkanımıza, gençlik kolları başkanımıza, kadın kolları başkanımıza ve onların değerli üyelerine, meclis üyelerine bu 2 seçimde de vermiş oldukları destekten dolayı ve siz değerli mahalle temsilcilerimize teşekkür ediyorum.? Diye konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı´da yaptığı konuşmada, belediye olarak Saruhanlıda ki yaptıkları hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda, Ak Parti Saruhanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sami Bakkal ve İlçe Kadın Kolları başkan Yardımcısı birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından katılımcılar ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.



Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 17.02.2016 17:50:54 557 0

Tarih: 17.02.2016 17:50
Haberi Sesli Oku
6.05.2025 15:15:00