Tarih: 29.01.2015 14:35

Saruhan İnşaat'tan Mütevelli spora Destek

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlının tanınmış inşaat firmalarından Saruhan İnşaat Sahibi Zeki Bilgin, Saruhanlının Süper Amatör Küme takımlarından Mütevellispora malzeme desteği verdi.

Malzeme destek törenine, Mütevellispor Kulüp Başkanı Halil Güner, Mütevelli Mahallesi muhtarı Yaşar Mehmet İçigen, Yönetici Adnan Kocacık ve Takım Antrenörü Muharrem Kazer katıldı.

Törende konuşan Saruhan İnşaat sahibi Zeki Bilgin, kendisinin de futboldan gelen birisi olduğunu, Amatör futbolun zor koşullarda yapıldığını çok iyi bildiğini belirterek şunları kaydetti; Elimden geldiğince ilçemizdeki amatör spor kulüplerine yardımda bulunmaya gayret ediyorum. Mütevellispor'da ilçemizin süper amatör kümede zorlu koşullarda mücadelesini sürdüren köklü bir kulübü. Mütevellispor'a 20 adet yağmurluk ve 20 adet forma yardımımı yaparak, sporcularımıza bir nebze katkı sağlamaya çalıştık. Sporcularımıza ilerleyen günlerde yemek ve maddi anlamda desteklerimiz sürecek.” dedi.

Mütevellispor Kulüp Başkanı Halil Güner'de Zeki Bey ilçemizde örnek bir davranış yapmıştır. Aynı şeklide diğer iş adamalarımızın ve esnaflarımızın da amatör spor kulüplerine yardımlarını bekliyoruz. Kendisine kulübüm ve mahallemiz adına çok teşekkür ederim.” Dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —