SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin´in yerel seçimlerde ilçe halkının kendisine verdiği desteğe teşekkür etmek, gençlere karne ve yaz tatili hediyesi için düzenlenen şarkıcı Pamela Spence´nin sahne aldığı konser büyük beğeni topladı.

İlçedeki 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında düzenlenen konseri Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP İlçe Başkanı Aysun Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal, Hüseyin Çelik ve Mehmet Balıkçı, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe halkı coşkuyla izledi. 

Pamela´dan önce sahne alan grup Home Made, konser alanını dolduran binlerce kişiye birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Daha sonra sahneye çıkan Pamela, sesi ve danslarıyla da izleyenlerin beğenisini kazanandı. Güzel şarkıcı, Arabesk ve Türk Sanat Müziğine ait eserlerden de seslendirdi.

Gecenin sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı Zeki Bilgin, davetlerini kırmayıp Saruhanlı´ya gelerek ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşatan Pamela´ya teşekkür ederek, sanatçıya çiçek ve yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti verdi.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada, 15 Haziran´da karne alarak yaz tatiline başlayacak öğrencilere ve fedakar öğretmenlere güzel bir tatil sezonu geçirmelerini diledi. 

Konuşmasında gençlere seslenen Bilgin, şöyle dedi; "Doğru olduğuna inandığınız yolda sizi eleştirmekten, sizi yargılamaktan, sizin yaşama sevinci ve azminizi kırmaktan başka işe yaramayan insanlardan uzak durun. Sevgisiyle sizleri yüreklendiren, sizin kendinize inanmanızı sağlayan amacınıza ulaşmak için sizi karşılıksız destekleyen dostlar biriktirin. Şikayet etmek yerine her düştüğünüzde tekrar, tekrar ve tekrar kalkıp "Haydi Nerede Kalmıştık" diyebilin. Çok zora düşerseniz Zeki ağabeyiniz yanınızdadır.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde Rabbimin izni, sizlerin desteğiyle Belediye Başkanlığı görevine seçildim. Bize oy vermiş veya vermemiş tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Biz sizlerle birlikte Saruhanlımızda gönül ittifakı kurduk. 31 Mart´ta Saruhanlı´ya bahar geldi. 23 Haziran´da kalbimiz İstanbul´da, her şey çok güzel olacak. 2023 yılında tüm Türkiye´ye bahar gelecek. Ülkemiz yıllarca süren bu kara kışın ardından aydınlık günlere kavuşacak. 

Artık seçimleri geride bıraktık. Şimdi zaman Saruhanlı´ya, yani sizlere hizmet etme zamanıdır. Saruhanlı´da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. Bunun örneklerini sizlere sunmaya başladık. Kültür ve Sanat alanında Saruhanlımızı geri kalmışlıktan kurtarıp atağa geçireceğiz. Bu akşam sizler için düzenlediğimiz konserimiz gibi, daha onlarca konserler, festivaller ve şölenler düzenleyeceğiz. Saruhanlı´da yaşayan vatandaşlarımız, konser ve festival için Manisa ve İzmir´e gitmek zorunda kalmayacak. Büyük şehirlerde ne varsa, Saruhanlı´da da olacak.

Gediz havzasının bereketli toprakları üzerinde kurulu bulunan bu güzel şehirde hep birlikte kardeşçe yaşıyoruz. Bundan sonrada birlik, beraberlik ve mutluluk içinde yaşamaya devam edeceğiz."

Konser, havai fişek gösterileri ve ünlü şarkıcı Pamela´nın üstün sahne performansı ve eşsiz şarkılarıyla sona erdi.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 14.06.2019 16:48:39 1207 0

Tarih: 14.06.2019 16:48
Haberi Sesli Oku
19.06.2025 16:39:00