Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Sarısığırlı’nın Deresi Temizlendi

Sarısığırlı’nın Deresi Temizlendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Sarısığırlı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği dere temizlik çalışmasıyla, dere yatağında bulunan ve taşkın riski oluşturan yabancı maddeleri bölgeden uzaklaştırdı.

SARUHANLI/SARISIĞIRLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Sarısığırlı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği dere temizlik çalışmasıyla, dere yatağında bulunan ve taşkın riski oluşturan yabancı maddeleri bölgeden uzaklaştırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere yakınında bulunan yerleşim yerlerini taşkınlardan korumak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu faaliyetler kapsamında MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Sarısığırlı Mahallesi’nde de dere temizlik çalışmasını hayata geçirdi. MASKİ ekiplerince yapılan iş sayesinde, zaman içerisinde derede biriken ve taşkın tehlikesi oluşturan bitkiler ve yabancı maddeler temizlenerek sağlıklı şekilde uzaklaştırıldı.

“Sıkıntımız ortadan kalktı”

Sarısığırlı Mahalle Muhtarı Kazım Özkan, “Daha önceki yıllarda deremizde yaşanan tıkanmalardan dolayı çok sorun yaşanıyordu. MASKİ ekipleri sağ olsunlar bizim bu sorunumuzu yaptıkları çalışmayla çözdüler. Tıkanık olan büzleraçıldı, deremiz temizlendi. Önceden aşırı bir yağış oldu mu mahallenin diğer kısmına geçilemiyordu. Şimdi sıkıntımız ortadan kalktı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor