ŞEHZADELER - Türkiye Muaythai Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 2023 Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmesi niteliği taşıyan Spor Toto Muaythai Süper Ligi 2. Ayak Turnuvası bugün saat 19: 00'da Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın  desteği ile tarihi Kurşunlu Han'da yapılacak. Programın tanıtım toplantısında konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "TV 8,5'ta  canlı olarak yayınlanacak bu güzel organizasyonun aynı zamanda Şehzadelerin ve Manisa'nın tanıtımı açısından da çok başarılı bir program olacağına inanıyorum. Tüm hemşehrilerimizi de bu organizasyonu izlemek için Kurşunlu Han'a davet ediyorum." dedi.  

Spor Toto Muaythai Süper Ligi 2. Ayak Turnuvası bugün saat 19: 00'da Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın  desteği ile tarihi Kurşunlu Han'da yapılacak. Muaythai  Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, Federasyon Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı ve Muaythai  Federasyonu Yönetim Kurlu Üyesi Ömer Faruk Çelik ve organizasyonda mücadele edecek sporcuların katılımı ile tanıtım toplantısı ve geleneksel Meydan Okuma seremonisi düzenlendi.

Organizasyonla ilgili konuşan Başkan Çelik şöyle dedi; "Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz günden itibaren iki konuda her zaman gençlerimizin yanında olduk. Bunlardan biri eğitim,  diğeri de spor oldu. Gençlerimizin iyi bir eğitim alabilmesi için kurslar açtık,  çeşitli faaliyetler düzenledik. okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Aynı şekilde gençlerimizin boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için spor tesisleri açtık,  maddi ve nakdi olarak spor kulüplerimize desteklerde bulunduk. Şehzadeler Belediyesi olarak  kurduğumuz spor kulübü ile de binlerce kardeşimizin çeşitli branşlarda spor eğitimleri almalarına olanak tanıdık. sıfırdan alıp yetiştirdiğimiz kardeşlerimiz profesyonel birer sporcu olma yolunda önemli mesafeler aldılar. Şehzadeler Belediye Başkanı olarak geçtiğimiz dönem Muaythai Ege Bölge Yürütme Kurulu Başkanı olarak görev aldım. Bu dönemde de Hasan Yıldız Başkanımızla birlikte federasyon yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyorum. bugün şehrimizde gerçekleştireceğimiz önemli bir etkinliğin duyurusu için bir aradayız. Türkiye Muaythai Federasyonu faaliyet programımızda yer alan ve 2023 Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmesi niteliği taşıyan Spor Toto Muaythai Süper Ligi 2. Ayak Turnuvası 02 Ağustos 2022 saat 19:00'da Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile tarihi Kurşunlu Han'da yapılacak. Şampiyonada  galip gelen sporcular bir üst tura geçip ülkemizi milli takım forması ile  temsil etme hakkı kazanacak. Bu sene Türkiye şampiyonasında derece yaparak lige giren ve burada yarışacak belediye spor kulübümüzün iki sporcusu var. Cemile Aykoç ve Nur Fulya Gerek kardeşlerimizin   her ikisine de milli forma  için başarılar dilerim. TV 8,5'ta  canlı olarak yayınlanacak bu güzel organizasyonun aynı zamanda Şehzadelerin ve Manisa'nın tanıtımı açısından da çok başarılı bir program olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle  emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılar seyircilerimize de iyi eğlenceler diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi de bu organizasyonu izlemek için Kurşunlu Han'a davet ediyorum."

Başkan Çelik'in ardından konuşan Muaythai  Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, organizasyona destek veren Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür ederek sporculara başarılar diledi.  Konuşmaların ardından turnuvada mücadele edecek sporcular için geleneksel 'Meydan Okuma' seremonisi gerçekleştirildi. Müsabakalarda 14 sporcu milli takım forması için ter dökecek.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 2.08.2022 09:02:00 809 0

Tarih: 02.08.2022 09:02

Haberi Sesli Oku