Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON SPORCUYA BAŞKAN ÇELİK’

SARUHANLI - Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda Dünya üçüncüsü olarak ülkemize büyük sevinç yaşatan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Atakan Delikan’ı ağırlayarak, genç sporcuyu altınla ödüllendirdi. 

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Atakan Delikan, 65 ülkeden 850 sporcunun katıldığı Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda Milli Takım formasıyla Dünya üçüncüsü olarak ülkemize ve Şehzadelere büyük sevinç yaşattı.  Şampiyon sporcuyu,  Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik de Şehzadeler Belediyesi’nde ağırlayarak altınla ödüllendirdi.  Şampiyon sporcuya ziyareti sırasında Muaythai Federasyon Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu, Muaythai İl Temsilcisi Mustafa Ören, Muaythai Antrenörü Yasin Çiftçi, Şehzadeler Belediye Spor Kulübü Antrenörü Kaan Levent, Ulusal Muaythai Hakemi Abdulvahit Alagöz ve Muaythai Ege Bölge Koordinatörü Ediz Barış da eşlik etti.  Elde ettiği büyük başarı nedeniyle genç sporcuyu tebrik eden ve çeyrek altınla ödüllendiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcumuz Atakan Delikan kardeşimizi elde ettiği büyük başarı nedeniyle tebrik ediyorum. Genç kardeşimiz bizlere, ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştır.  Sporcumuzun yetişmesinde emeği geçen Muaythai As Başkanı Şakir Bayramoğlu’na, Muaythai Manisa Temsilcimiz Ediz Barış’a Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e,  Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetici ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Genç kardeşimize başarılarının devamını diliyorum. ” dedi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,  Şehzadeler Muaythai Eğitim Merkezi’nde antrenmanlarını sürdüren Şehzadeli sporcu Atakan Delikan daha önce yapılan İl, Bölge, Türkiye ve Milli Takım seçmelerinde zorlu onlarca rakibini geride bırakarak birinci olmuş; 28 Eylül – 06 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılan Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda da aralarında İsrail, Cezayir, Sri Lanka, Özbekistan, Lübnan, Irak ve Rusya’nın da bulunduğu 65 ülkeden 850 sporcunun katıldığı şampiyonada kategorisinde Dünya üçüncüsü olarak,  bayrağımızı göndere çektirmişti.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 9.10.2019 15:51:00 856 0
Tarih: 09.10.2019 15:51 Güncelleme: 09.10.2019 15:51
Haberi Sesli Oku