Anahtar Kelimeler: 0

“SAMAN SİYASETİ”Nİ GARİPSİYORUM

 

SARUHANLI - Manisa İl Genel Meclisi Tarım Komisyonu Üyesi Mehmet Salatacı, saman tarlasının yolunu bilmeyenlerin saman fiyatı üzerinden siyaset yapmalarını garipsediğini ifade etti.

 

Ak Partili Salatacı, CHP’li bazı milletvekillerinin artan saman fiyatları üzerinden hükümete yüklenerek prim yapmaya çalıştıklarını ancak halkın bu tür ucuz siyasi oyunlara pabuç bırakmayacağını dile getirdi.

 

Türkiye’deki muhalefet mantığının her şeye karşı olan bir anlayış olmaması gerektiğini belirten Salatacı, muhalefeti usturuplu siyaset yapmaya davet etti.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı verilerine göre, Türkiye'nin 316 ton saman ithalatına karşılık 4 bin 740 ton ihracat yaptığını belirten Salatacı bu ihracattan 766 bin 749 dolar gelir elde edildiğini bildirdi.

 

Türkiye'nin 28,5 milyon ton saman üretiminin bulunduğunu anlatan Salatacı, “2012 itibariyle Bulgaristan'dan 19 ton, Moldova'dan 20 ton, KKTC'den 277 ton olmak üzere 32 bin dolar karşılığı 316 ton saman ithalatı yapılmış. Ekim 2012 itibariyle Hollanda, Macaristan, Lübnan, Irak, Ürdün ve Suudi Arabistan'a 4 bin 740 ton saman ihracatımız olmuş ve 766 bin 749 gelir elde edilmiş” dedi.

 

Muammer Kökcüoğlu



SALİHLİ KEMERDAMLARI GELENEKSEL 4. YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Traktör kazası: 1 ölü

Otobüs kaptanı otel odasında ölü bulundu

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

İki motosiklet çarpıştı; 2 yaralı

Cadılar Bayramı kutlaması kabusa döndü: Lise öğrencisi hayatını kaybetti

Kazada ağır yaralanan yaşlı kadın hayata tutunamadı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 21.02.2013 17:33:58 549 0
Tarih: 21.02.2013 17:33 Güncelleme: 21.02.2013 17:33
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri