SALİHLİ -  Salihli ilçesinde birbirlerini sollamak isteyen iki motosikletin kaza yapması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, M.A.B. (17) yönetimindeki 45 SC 3368 plakalı motosiklet ile M.A. (17) yönetimindeki 45 SC 0855 plakalı motosiklet, Kurudere Caddesi`nde Beşyol Kavşağı istikametine giderken birbirlerini sollamaya çalıştı. Her iki motosikletin direksiyonlarının birbirine temas etmesi üzerine motosiklet sürücüleri hakimiyeti kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı. Kaza sonucu her iki motosiklet sürücüsü ile motosikletlerin arkasında bulunan Y. B. ve M. K. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesi`ne kaldırılan sürücülerden M.A.B., tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Öte yandan her iki motosiklet sürücüsünün de kasklı olduğu belirtildi. Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Hayatını kaybeden motosiklet sürücü M.A.B., Razlı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çakallar Mezarlığı’na defnedildi. Salihli Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim gören gencin cenazesinde yakınları ve okul arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.



Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Trafik Kazası 26.11.2014 09:15:31 1525 0
Tarih: 26.11.2014 09:15 Güncelleme: 26.11.2014 09:15
Haberi Sesli Oku

Trafik Kazası

Trafik Kazası Haberleri