Anahtar Kelimeler: SALİHLİ`DE ATİYE COŞKUSU

19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA ATİYE KONSER VERDİ

SALİHLİ - Salihli Belediyesi`nin 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geleneksel olarak düzenlediği Gençlik Konseri`nde ünlü şarkıcı Atiye sahne aldı.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kent Meydanı`nda düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada Atatürk'ün gençlere armağan ettiği Gençlik Bayramı'nı kutladı.
Kayda, yaptığı konuşmasında bir yıl boyunca neler yaptıklarını, neleri başardıklarını anlattı. Konuşmanın ardından pop müzik şarkıcısı Atiye sahne aldı. Salihli halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte sevilen şarkılarını seslendiren Atiye`ye vatandaşlarda zaman zaman eşlik etti. MTV Avrupa Müzik Ödülleri En İyi Türk Sanatçı Ödülü sahibi Atiye, sempatik hareket ve danslarıyla büyük beğeni toplarken, özellikle dansçılarıyla birlikte yaptığı gösteriler gençler tarafından uzun süre alkışlandı. Atiye, konser sırasında hayranlarıyla öz çekim yaptı. Konserinde herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Atiye, Salihli'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ünlü sanatçı Atiye'ye çiçek verdi. Konser havayi fişek gösterileri ile son buldu.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 20.05.2015 09:43:32 785 0

Tarih: 20.05.2015 09:43
Haberi Sesli Oku

Medya

Medya Haberleri
3.05.2025 11:04:00