AKHİSAR - Akhisar’da kendilerini kamu personeli olarak bildirerek telefonla dolandırıcılık yapan şahıslar Manisa İl Jandarma Ekiplerince 62 saatlik kamera araştırmasıyla iz sürüp yakalandılar.

Edinilen bilgiye göre,  Akhisar İlçesinde M.T isimli şahsın,  telefonla arayan ve kendisini kamu personeli olarak tanıtan erkek şahsa inanması ve onun yönlendirmesiyle (elden teslim etmek suretiyle) yaklaşık 2.000.000 TL. değerinde altın ve yabancı parasının dolandırıldığının öğrenilmesi üzerine Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan toplam 62 saatlik kamera araştırmasına istinaden yüz tanıma sistemi, otel konaklama bilgileri, seyahat hareketlilikleri vb. gibi incelenerek yapılan araştırmalar neticesinde K.Ç., O.H., S.A., A.A. ve A.F. isimli şahıslar tespit edilmiş olup İzmir’de 4 , İstanbul’da ise 3 farklı adreste yapılan aramalarda; 12 adet altın bilezik, 1 adet kol saati, 2 adet yarım altın, 5 adet çeyrek altın, 1 adet 1 gram altın, 4 adet altın yüzük, 2 adet altın küpe, 2 adet altın bileklik, polis ve subay kıyafetleri, polis rozeti, Ütğm. ve Tğm. Rütbeleri, 9 adet cep telefonu, 2 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet tablet, 2 adet pos cihazı, hafıza kartları ile 7220 TL paraya el konulmuş ve şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A. tutuklandı, K.Ç. ile A.F. ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

İcra edilen operasyon neticesinde elde edilen bilgiler ışığında Balıkesir ilinde 13.10.2022 günü meydana gelen 350.000 TL’lik nitelikli dolandırıcılık olayı da ayrıca aydınlatıldı.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 11.11.2022 11:31:00 803 0

Tarih: 11.11.2022 11:31
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00