Anahtar Kelimeler: 0

ÖĞRENCİLERE SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ

 

GÖLMARMARA - Gölmarmara ilçesindeki Tahir Ayşe Barutçuoğlu Anaokulu, çeşitli konularda verilen eğitici seminerlere bir yenisini daha ekledi. “Çocuklarda Sağlıklı Beslenme Alışkanlıkları” konulu seminere öğrenci velileri de ilgi gösterdi.

 

Okullar Hayat olsun Projesi kapsamında düzenlenen seminer, Rehber öğretmen Gülhizar Türkhan tarafından verildi. Seminerde Okul çağındaki çocuklarda görülen beslenme alışkanlıklarının çocuğun gelişimi ve başarısı üzerindeki etkileri anlatıldı.

 

Rehber öğretmeni Türkhan, “Yaşamın en temel gereksinimi olan beslenme, doğru beslenme alışkanlıkları kazanımı ile desteklenmedikçe, doku yapımı ve onarımı, hastalıklardan korunma ve hastalıkların iyileşmesinin hızlandırılması gibi beklenen işlevleri gerçekleştiremez. Beslenme alışkanlıklarının temeli çocuklukta atılır” diye konuştu.

 

Samimi ve sıcak bir ortamda velilerin dikkatle dinlediği seminerde, anne ve babaların akıllarındaki sorular da yanıt buldu. Okul Müdürü Ahmet Yurttakal, velilerin seminere ilgi göstermesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, "Velilerimize yönelik bu tür eğitici çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

 

Muammer Kökcüoğlu



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 22.01.2013 17:03:40 361 0

Tarih: 22.01.2013 17:03
Haberi Sesli Oku

Saglik

Saglik Haberleri
3.05.2025 11:04:00