Sağlık çalışanı, yaralılara müdahale yerine gazeteciyi engellemeye çalıştı
Afyonkarahisar'da 7 kişinin yaralandığı trafik kazasına müdahale için gelen bir sağlık personeli, yaralılara müdahale etmek yerine gazetecilere görüntü almaması konusunda adeta talimat vererek engellemeye çalıştı.
Olay, kent merkezi Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde geçiş üstünlüğüne riayet etmeyen iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlardan biri kaldırıma çıkıp kavşağa girince yavaş gidilmesini için ikaz şeklinde yanan trafik ışığını yıktı. Kazada 1'i ağır 7 kişi yaralandı. Ağır yaralanan şahıs sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. Yaralılar ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Kaza yerine gelen sağlık ekibinde görevli M.G. isimli sağlık çalışanının gazetecilerle girdiği polemik ise olayın önüne geçti. Sağlık çalışanı olayı görüntüleyen İhlas Haber Ajansı kameramanına "Kapat görüntüyü" dedi. Kameraman ise "Herkes işine baksın, bırakın bu işleri" yanıtını vererek işine devam etti.