MANİSA - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, sendika olarak her zaman millete hizmet ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini belirterek, "Hain darbe girişiminde meydanlara çıkarak, halkımız ile omuz omuza mücadele eden bir sendikayız. Her bir üyemiz meydanlara inerek alçak ve namussuzlara meydan okudu" dedi. 
Sağlık-Sen Manisa Şubesinin geniş katılımlı il değerlendirme toplantısı, Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş´in de katılımıyla Turgutlu ilçesinde yapıldı. Kaya Magnesia Otel´de gerçekleşen toplantıda Manisa´ya sağlık alanında yapılan yatırımlar, sağlık çalışanlarının şartlarının iyileştirilmesi, sağlık politikalarının halk ile buluşması gibi konular ele alındı. Değerlendirme toplantısında Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, ilin sağlık istatistiklerini katılımcılara aktardı. Programda AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Manisa Başkanı Mustafa İrğat ve AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de birer konuşma yaptı. 

"Ülkemizin sağlık politikalarına katkı sağlıyoruz" 
Sendika olarak sağlık sektöründe ivme kazanan hamleler konusunda sürekli politikalar geliştirdiklerini ve iktidar ile birlikte sağlık hizmetlerinin gelişmesi konusunda iş ortaklığı yaptıklarını ifade eden Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Biz 28 Şubat´ta bedeller ödeyen bir sendikayız. Özgürlükçü bir sistem ile başörtüsü konusunda mücadele ettik, eğitimde kat sayılarının önüne geçtik, meslek liselerini ve imam hatipleri bitirmeye çalışan zihniyet ile mücadele ettik. Sendika olarak milletimize hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Memur-Sen bu ülkede gelişimi destekleyen ve kadrolarıyla kamunun hizmetinde olan bir sendikadır. Ortak akıl ile hareket eden, darbe girişiminde bulunan yapıya önlemlerimizi daha önceden almıştık, hain girişimde meydanlara çıkarak halkımız ile omuz omuza mücadele eden bir sendikayız. Her bir üyemiz meydanlara inerek alçak ve namussuzlara meydan okudu. 2009 yılından sonra yetkili sendika olduk, aldığımız kararlar ve ortaya koyduğumuz politikalar ile sağlık çalışanlarının sorunlarını çözdük. Sadece sağlık çalışanlarının ücretlerinin iyileştirmesini değil, sağlık alanındaki gelişmelerde de hükümet ile ortaklık yaptık, projeler ürettik. Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak akademik çalışmalar yaparak, ülkemizin sağlık politikalarına katkı sağlıyoruz" dedi. 
Toplantıya, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Mustafa İrğat, Manisa ve ilçelerindeki sendika başkanları katıldı.



Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.04.2018 17:12:52 526 0

Tarih: 01.04.2018 17:12
Haberi Sesli Oku
9.07.2025 10:22:00