Anahtar Kelimeler: konusunda marka

SARUHANLI - 1999 yılından beri sektörle ilgili eğitimlere katılan ve çalışarak tecrübe kazanan Uğur Boz, geçtiğimiz aylarda Kültür Mahallesi Vasıf Çınar Bulvarı'nda kendi salonunu hizmete açtı. Saç, kaş, makyaj, kalıcı makyaj konusunda uzman olan Uğur Boz, ''Sektöre saç kesimi ve bakımıyla başladım. Ardından da özellikle kaş konusunda kendimi geliştirdim. Genç, dinamik bir ekip kurarak İzmirli kadınlara ve bazı müşterilerimizin eşlerine hizmet vermeye başladık. Sektöre başladığımdan beri üç işletmede çalıştım. Kalıcı oje, manikür, pedikür, protez tırnak, ipek kirpik, saç boyama, saç kesimi hizmeti veriyoruz. Cilt bakımı hariç güzelliğe dair her şeyde İzmirlilerin hizmetindeyiz. Mayıs ayının yirmisinde de Çeşme şubemiz açılacak'' dedi.

ÜNLÜ İSİMLERLE ÇALIŞTI

Uzun süre Demet Akalın'dan Bengü'ye, Sıla gibi ünlü isimlerle de çalışan Uğur Boz, bahar ayına girdiğimiz dönemde kadınlara tavsiyelerde bulundu. Mevsim dönüşü nedeniyle saç bakımı yapılması gerektiğini anlatan Boz, saçları çok sıcak suyla yıkamamayı tavsiye etti. Mevsim değişiminden dolayı deri değişimine doğru ilerlediğimizi söyleyen Boz, ''Saçları sıcak suyla yıkadığınızda derimiz tahriş olur. Yüksek volümlü saç boyası yapılmamalı, yapılacaksa da saçları çok iyi korumak gerekiyor. Ben vegan ürüne inandığım için salonumda vegan ürün kullanıyorum. Tamamen organik ve hayvan üzerinde denenmemiş ürünler tercih edilmeli. Salonumda, New York merkezli Estée Lauder'in Aveda ürünlerini kullanıyorum. Markanın şampuanı, saç kremi, saçta kalan koruyucu ürünleri, saç dökülme önleyicisi, deri yenileyicisi, her tip saça uygun, yapışmaya müsait, volüm veren ürünleri, yağlanan saçlar için önleyici ürünleri var. Aveda dışında Schwarzkopf'un da bazı ürünlerini uyguluyorum. Saçlarını profesyonel ellere emanet etmek isteyen kadınları salonumuza davet ediyorum. Özellikle yazın çok kuruyan saçlar için saç botoksu, keratin yüklemesi uyguluyoruz, aşırı yıkanmış saçlar için brezilian keratinini tavsiye ediyorum. Bu uygulamaların kalıcılığı üç ay sürüyor'' dedi.

UZMANINDAN KALICI BAKIMLAR

Bakım sürelerin saçtan saça değiştiğini anlatan Boz, kadınlar için en az iki ayda bir saç kesimi tavsiye etti. Kısa saçlar için ise ayda bir kesim öneren Boz, kaşlar için microblading uyguluyor. Kaşların üç hafta boyunca formunu koruduğunu ifade eden Boz, ''Kaşlar, üç haftanın sonunda eski haline dönüşür. Tırnak ise kişiden kişiye değişir. Bunun ideal süresi on beş gündür. Kalıcı oje uygulanırsa bu süre daha da uzar. Kaşı zayıf olanlar için kaş gürleştirme uyguluyoruz. Bir de dudak renklendirme, yani dudak gençleştirme uygulamamız var. Yaşla birlikte dudaklar solmaya başlar. Yaş küçükten dudaklar daha canlıdır, zamanla solmaya başlar. Uygulamayla kalıcı bir şekilde gençleştirme yapabiliyoruz. Dudakta oluşan morarma, solma, kahvelikler, işlemlerle bebek pembesine dönüşüyor. Üstelik bu uygulamamız yaklaşık iki saat sürüyor. Kalıcılığını ise bir buçuk yıl koruyor. Bunu iki seansta tamamlıyoruz'' diye konuştu.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 5.04.2021 00:42:00 0

Tarih: 05.04.2021 00:42

Haberi Sesli Oku