SARUHANLI - Yaşanan geçim sıkıntısına dikkat çekmek ve ülkenin asıl meselesinin hayat pahalılığı olduğunu vurgulamak isteyen Saadet Partisi, Türkiye genelinde başlattığı Geçim İttifakı kampanyası kapsamında İzmir’in ilçelerinde stantlar açarak saha çalışmalarına başladı. İlk ilçe olarak Karabağlar’ın belirlendiği çalışmada, insanların ‘geçinemiyoruz’ feryatlarına tercüman olmak ve geçim derdini sürekli gündemde tutmak amaçlanıyor.

Üçyol’da kurulan standın açılışında konuşan SP İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Geçim İttifakı Kampanyası’nın kamuoyunda geniş bir yankı bulduğunu ve takdir ile karşılandığını söyledi. Hem işsizlikle boğuşanların, hem de asgari ücretle hayatını sürdürenlerin geçim derdinin kanayan bir yara haline dönüştüğünü kaydeden Erduran, “Her bir vatandaşımızın derdini kendi derdimiz kabul ediyoruz. Önceliğimiz geçimdir, derdimiz milletin derdidir. Bıkmadan, usanmadan insanımızın derdini, sıkıntısını ve çözüm yollarını konuşacağız, geçim meselesini sürekli gündemde tutacağız. Muhalefet partisi olarak bunun sorumluluğunu yerine getirme adına, bu programlarda toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyoruz. Sorunları dinleyip çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Görüş farkı, partili farkı gözetmiyoruz.” dedi.

Gündemimiz milletin gündemiyle aynı

Milletin gündemi ile Saadet Partisi’nin gündeminin aynı olduğunu vurgulayan İl Başkanı Erduran, toplumun gözle görülür şekilde fakirleştiğini belirtti. Erduran, “Bu nedenle hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe ve ağır vergilere ‘hayır’ diyen herkesle Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz. Gayemiz, insanımızın temel ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamasıdır. Halkımızın alım gücünün artması, hayat kalitesinin yükselmesidir. Milletimiz yetki verdiği takdirde yolsuzluklara, rüşvete, torpile son vereceğiz. Rant, asfalt, beton odaklı ekonomi modeline nokta koyarak; üretim, istihdam ve katma değer odaklı ekonomi modeli uygulayacağız.” ifadelerini kullandı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 28.06.2021 06:20:00 1050 0
Tarih: 28.06.2021 06:20 Güncelleme: 28.06.2021 06:20
Haberi Sesli Oku