SARUHANLI - Yaşanan geçim sıkıntısına dikkat çekmek ve ülkenin asıl meselesinin hayat pahalılığı olduğunu vurgulamak isteyen Saadet Partisi, Türkiye genelinde başlattığı Geçim İttifakı kampanyası kapsamında İzmir’in ilçelerinde stantlar açarak saha çalışmalarına başladı. İlk ilçe olarak Karabağlar’ın belirlendiği çalışmada, insanların ‘geçinemiyoruz’ feryatlarına tercüman olmak ve geçim derdini sürekli gündemde tutmak amaçlanıyor.

Üçyol’da kurulan standın açılışında konuşan SP İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Geçim İttifakı Kampanyası’nın kamuoyunda geniş bir yankı bulduğunu ve takdir ile karşılandığını söyledi. Hem işsizlikle boğuşanların, hem de asgari ücretle hayatını sürdürenlerin geçim derdinin kanayan bir yara haline dönüştüğünü kaydeden Erduran, “Her bir vatandaşımızın derdini kendi derdimiz kabul ediyoruz. Önceliğimiz geçimdir, derdimiz milletin derdidir. Bıkmadan, usanmadan insanımızın derdini, sıkıntısını ve çözüm yollarını konuşacağız, geçim meselesini sürekli gündemde tutacağız. Muhalefet partisi olarak bunun sorumluluğunu yerine getirme adına, bu programlarda toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyoruz. Sorunları dinleyip çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Görüş farkı, partili farkı gözetmiyoruz.” dedi.

Gündemimiz milletin gündemiyle aynı

Milletin gündemi ile Saadet Partisi’nin gündeminin aynı olduğunu vurgulayan İl Başkanı Erduran, toplumun gözle görülür şekilde fakirleştiğini belirtti. Erduran, “Bu nedenle hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe ve ağır vergilere ‘hayır’ diyen herkesle Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz. Gayemiz, insanımızın temel ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamasıdır. Halkımızın alım gücünün artması, hayat kalitesinin yükselmesidir. Milletimiz yetki verdiği takdirde yolsuzluklara, rüşvete, torpile son vereceğiz. Rant, asfalt, beton odaklı ekonomi modeline nokta koyarak; üretim, istihdam ve katma değer odaklı ekonomi modeli uygulayacağız.” ifadelerini kullandı.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 28.06.2021 06:20:00 840 0

Tarih: 28.06.2021 06:20
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00