SARUHANLI - Kuraklık tehlikesine duyarsız kalmayan ve su kullanımında toplumun daha bilinçli hareket etmesini amaçlayan Saadet Partisi Kadın Kolları, “Bir Damla Tasarruf” sloganı bir kampanya başlattı. Kampanyanın ülke çapında farkındalık oluşturmasını hedefleyen Saadet’li kadınlar, su tasarrufunun tüm canlılar için atılacak çok önemli bir adım olduğunu belirtti. 

‘Bir Damla Tasarruf’ isimli kampanya ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi İzmir İl Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Dündar, “Su rezervlerinin giderek azalıyor olması, tüm insanlık için olağanüstü hal ilan edecek kadar önemli bir meseledir. Su kaynaklarımızın tükeniyor olmasını ve acil alınması gereken tedbirleri ülke gündemine büyük bir hassasiyetle taşımak istiyoruz. Suyun azalması doğa olayları ile ilgili olduğu kadar, su tüketiminin bilinçsizliği ve yanlış kullanımı ile de alakalıdır. Tüm yetkili kurumları, STK’ları, vatandaşlarımızı suyu daha bilinçli kullanarak tasarruf etmeye çağırıyoruz. Evimizde, işimizde, kurumlarımızda yapacağımız bilinçli kullanım, tonlarca suyun kazanımı anlamına gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Her adımı önemsiyoruz

Bireysel olarak alınacak tedbirlerle ciddi oranda suyun yeniden kazanılacağına dikkat çeken Dündar, “Sadece elimizi yıkarken, dişimizi fırçalarken bile suyu kapatmak yılda 48 ton su tasarrufu sağlıyor. Bireysel olarak her evde su tasarrufu adına atılacak olan her adımı önemsiyoruz. ‘Bir Damla Tasarruf’ kampanyasına destek olan vatandaşlarımızdan, katkılarını yansıtabilmek adına aylık faturalarını karşılaştırmalarını ve bizimle paylaşmalarını isteyeceğiz. Bilinçsiz tüketim ve kuraklık, ülkemizi su fakiri bir ülke haline getirebilir. Hep birlikte el ele verip, bilinçli hareket ederek geleceğimizi kurtarabiliriz. Sizler de tasarruf için bir adım atın.” çağrısında bulundu.



Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek ağlattı 16 yaşından beri ellerimiz hiç ayrılmadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 27.01.2021 08:30:00 6695 0

Tarih: 27.01.2021 08:30
Haberi Sesli Oku
14.06.2025 17:03:00