Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10267,1%-0,1
  • DOLAR

    32,27% 0,09
  • EURO

    34,74% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2405,03% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,00

PROJE KAPSAMINDA YURT DIŞINA GİDEN ÖĞRENCİLERDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

PROJE KAPSAMINDA YURT DIŞINA GİDEN ÖĞRENCİLERDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş, “Kurum olarak bizleri onurlandırdınız, sizleri kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

SARUHANLI - 2019 Yılında kabul edilen Erasmus Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği kapsamında Saruhanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başvuru sahibi olduğu  “Haydi Kızlar Staja!" projesi kapsamında Çocuk Gelişimi dalında eğitim gören kız öğrenciler Almanya-Recklinghausen ve Portekiz-Braga şehrinde 14’er günlük staj eğitimini başarıyla tamamladı.

Katılımcı öğrenciler Türkiye'ye dönüş sonrası Okul Müdürü Halil Karadoğan, proje yürütücüsü Oya Gül ve refakatçi öğretmenler Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Şefi Esra Ünsever ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Neşe Ay, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş'u ziyaret ederek deneyimlerini paylaştılar.

Proje ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş, “Kurum olarak bizleri onurlandırdınız, sizleri kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor