Tarih: 29.09.2022 09:21

Poyraz Mahallesine Kesintisiz İçme Suyu

Facebook Twitter Linked-in

SALİHLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Poyraz mahallesinde sürekli arıza veren içme suyu şebeke hattında yenileme çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin hızlı müdahalesi ile mahalleye kesintisiz içme suyu ulaşması sağlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde vatandaşlara daha sağlıklı altyapı sistemleri sunmak adına yoğun mesaisini sürdürüyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Poyraz Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattında yenileme çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında hattın arıza veren bölümü yenilendi, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini yapıldı. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve MASKİ İlçe Şefi Tuğrul Kacar da mahalle muhtarı Zeki Girgin de takip etti.

“Ekiplerin hızlı müdahalesi sorunu çözdü”

Mahalle muhtarı Zeki Girgin, “Mahallemizdeki içme suyu hattı çok eski olmasından dolayı arıza veriyordu. MASKİ’ye bildirdik. Arıza veren 200 metrelik bölümde hat yenileme çalışması yapıldı. Ekiplerin hızlı müdahalesi ile sorun çözüldü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e selamlarımı gönderiyorum. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —