MANİSA - Manisa Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 2’nci hafta maçında Beşiktaş Emlakjet’i 73-67 mağlup eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Süper Lig’deki ilk galibiyetini aldı. Karşılaşmayı tribünde takip eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, maç sonunda soyunma odasına giderek yeşil-beyazlı teknik ekibe ve oyunculara Manisa’ya böylesine bir gururu yaşattıkları için teşekkür etti.

Potanın Tarzanları Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki 2’nci maçında Beşiktaş Emlakjet ile karşılaştı. Karşılaşmayı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile protokol üyeleri de tribünde takip etti. Karşılaşmaya iyi başlayan Potanın Tarzanları hücumda istediği oyunu ortaya koydu ve takım halinde hareket ederek, ilk periyot sonunda 22-13’lük skor üstünlüğünü hanesine yazdırdı. İkinci periyotta farkı bir ara 13 sayıya kadar çıkaran yeşil-beyazlı ekip, soyunma odasına 39-33 önde gitti.

Son periyotta maçı aldık

Potanın Tarzanları üçüncü periyotta skor bulmakta zorlandığı maçta final periyoduna 56-53 geride gitti. Final periyodunda 20-10 skor üstünlüğü kuran yeşil-beyazlı takım karşılaşmadan 73-67 galip ayrıldı. Potanın Tarzanları Süper Lig’deki ilk galibiyetini Beşiktaş gibi tarihi büyük başarılarla dolu bir takıma karşı aldı.

Skor Dağılımı

OD Anosike 17 sayı, 8 ribaunt ile maçın yıldızı oldu. Pako Cruz da 17 sayılık performansı ile maçın öne çıkan bir diğer ismiydi. Michal Michalak 11 sayı, John Roberson 11 sayı, 7 asist, Evan Bruinsma 8 sayı, Yiğit Baran Sarıkaya 5 sayı, Erdi Gülaslan ise 4 sayı ile maçı tamamladı.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 8.10.2022 16:15:00 662 0

Tarih: 08.10.2022 16:15
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00