Merkez Molla Şaban Camii’nin yakınlarındaki parkta arkadaşlarıyla birlikte oturan M.A. (27), daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen M.Ç. (22) ve U.K. (22) tarafından pompalı tüfekli saldırıya uğradı.

M.A.’yı ağır yaralayan zanlılar, daha sonra 45 M 4698 plakalı otomobil ile birlikte kaçmaya başladı. Polisle silahlı kovalamaca yaşayan M.Ç., Saruhanlı ilçesinde araçtaki arkadaşları U.K, E.Ç. ve B.K. ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Kovalamaca sırasında M.Ç.’nin kullandığı otomobilin tekerleklerine polisin ateş ederek patlattığı ve patlak tekerlekle Saruhanlı’ya kadar kovaladığı öğrenildi.

Pompalı tüfekle saldırı sonucu sol omzundan ağır yaralanan M.A. ise, kaldırıldığı Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Yakalanan M.Ç., U.K. ile arkadaşları E.Ç. ve B.K. ise geniş güvenlik önlemleri altında sağlık raporu almak için Manisa Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çevik kuvvet ekipleri hastanede güvenlik çemberi oluştururken, katil zanlısı ve arkadaşları sağlık raporu aldıktan sonra adliyeye sevk edildi.

İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ç ve U.K çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer iki şüpheli ise serbest bırakıldı.



Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 2.09.2013 10:08:09 555 0

Tarih: 02.09.2013 10:08
Haberi Sesli Oku
6.05.2025 15:15:00