Tarih: 19.03.2024 10:17

Polatlar'ın karanlık yüzü! Suikast karşılığı bayilik teklifi

Facebook Twitter Linked-in

Polatlar'ın karanlık yüzü! Suikast karşılığı bayilik teklifi

Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddiasıyla Polat çiftine 8 yıla kadar hapis istendi. İddiaya göre Polatlar, kurşunlama karşılığı bir kişiye bayilik vermeyi önermiş.

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanan Engin ve Dilan Polat çifti hakkında, sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri gerekçesiyle ikinci bir tutuklama kararı verilmişti. Silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı Polat çiftinin ayrı ayrı 8 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Düzenlenen iddianameye ilişkin ise yeni detaylar ortaya çıktı.

'İŞLERİMİZİ ENGELLİYOR'

Tanık olarak dinlenen Halil İbrahim Kalkan '2017'de Sezgin Polat'a 500 bin TL borç vermiştim. Bu parayı geri alamadım. 2023 başlarında Sezgin Polat, oğlu Engin Polat ve gelini Dilan Polat'a ait güzellik merkezlerinin bir bayiliğini borca mahsuben bana vereceğini ancak kendilerine ticari hayatta zorluk çıkartan Banu Parlak'ın vurulması gerektiğini, Banu Parlak'ı vurmam halinde 2 milyon TL değerindeki bayiliği bana karşılıksız vereceğini söyledi. Bu teklifi kabul etmedim. Paramı istemeye devam edince de bu şahıslar beni ayağımdan vurdu' dedi. Öte yandan sanıkların yapılan telefon incelemelerinde, Daltonlar Çetesi'nin firari lideri Barış Boyun ve diğer çete üyelerinin birçok fotoğrafı bulunduğu tespit edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —