DÜNYA - Bulgaristan´ın Plovdiv kentinde bulunan Uluslararası Fuar Merkezinde ?Agra 2017? Tarım ve Hayvancılık Fuarı, kapılarını açtı. Her yıl 22-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara ETSO heyeti de katıldı. 
Bulgaristan´ın Plovdiv kentinde her yıl 22-26 Şubat tarihleri arasından düzenlenen tarım ve hayvancılık fuarı Agra 2017´ye, 33 ülkeden 700 şirket katıldı. Türk firmalarının da yer aldığı fuara, Edirne´den de Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) üyelerinden oluşan 45 kişilik heyet katıldı.
Bulgaristan´da, tarım ve gıda üzerine en büyük etkinlik olarak bilinen Agra Fuarı bu yıl 26´ıncı kez kapılarını açtı. Ekonominin ve hayat standardını belirleyici birkaç önemli endüstrinin bir çatı altında toplandığı fuara, 33 ülkeden 700 şirket katılıyor.

Türk firmaları da dev fuarda boy gösteriyor
Türkiye´nin Edirne, Denizli gibi çeşitli illerinde gıda ve tarım üzerine faaliyet gösteren Türk firmaları, Bulgaristan´ın en büyük organizasyonları arasında gösterilen Arga 2017´de yerlerini aldı. Türk temsilcileri, komşu ülkede 26 yıldır düzenlenen bu büyük organizasyonda hem Türkiye´yi hem de sektörlerini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi.

ETSO heyeti Arga´da
ETSO Yönetim Kurulu´nun her yıl olduğu gibi bu yılda üyelerinden oluşturduğu 45 kişilik heyet, Arga 2017´de incelemelerde bulundu. ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, ?Yönetim kurulu üyelerimizi, meclis üyelerimizi, komite başkanlarımızı ve kurumumuzda tarımla ve ilgili sektör üyelerimizi fuara davet ettik, 45 kişilik bir heyetiz. Yeni çıkan teknoloji ve ürünleri inceleme şansımız oldu" dedi.
ETSO heyeti fuarda stantları gezerek, Türk-Bulgar iş adamları arasında fikir alışverişlerinde bulundu.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Dünya 25.02.2017 08:26:36 543 0
Tarih: 25.02.2017 08:26 Güncelleme: 25.02.2017 08:26
Haberi Sesli Oku