KADIN - İstanbul´un plaza hayatından kaçıp İzmir´de kendi moda markasını yaratan Bengi Söney, kadın çalışanlarına pozitif ayrımcılık yaptığı atölye ve showroom´nun açılışını 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü´nde yaptı. 

Koç Üniversitesi İşletme Bölümü´nden onur derecesiyle mezun olduktan sonra 15 yıl kurumsal şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalışan Bengi Söney, plaza hayatını bırakarak hayalindeki moda markasını yarattı. Kendi tasarladığı kıyafetleri Modalogy adını verdiği marka ile hayata geçiren Söney, kadın çalışanlara pozitif ayrımcılık yaptığını, çalışanlarının büyük çoğunluğunun kadınlardan oluştuğunu söyledi.  

Marka olarak kadınların üretime dahil olmasını ve istihdamda daha fazla yer alması gerektiğini savunan bir misyon üstlendiklerini belirten modacı, atölye ve showroom´unu 8 Mart Dünya Kadınlar gününde açtı. Seçkin davetlilerin katıldığı açılışta Bengi Söney, ?İçimdeki Kadınlar? adını verdiği koleksiyonunun tanıtımını yaptı. 

Farkını tarzıyla yansıtıyor

Koç Holding başta olmak üzere birçok kurumsal firmada üst düzey yönetici olarak çalıştıktan sonra İstanbul´daki plaza hayatını bırakıp İzmir´e yerleşmeye karar veren Bengi Söney kendi tekstil firmasını kurdu. Modalogy markasını İzmir´de açtığı showroom ve internet sitesi üstünden modaseverlerin beğenisine sunan Söney ?Her kadın, hayattaki duruşuyla, hayata bakışıyla özeldir ve farklıdır. Farkını tarzına yansıtmak isteyen kadınlar için; kendini ifade edebileceği her şeyi bulacağı, kadının kendini, giyimiyle anlatabildiği bir marka Modalogy. Markamız, ilhamını ve gücünü kadınlardan alıyor. Amacımız, tüm kadınlara, kendilerini kelimelere ihtiyaç kalmadan da ifade edebilecekleri özgün bir giyim tarzını, erişilebilir fiyatlarla ve yaşamın her alanına uygun tasarımlarla sunabilmek? dedi.

Bengi Söney markanın internet sitesinde ve showroomun da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ne özel indirimlerin olacağını belirtti.



Saruhanlı'da İlköğretim Haftası Kutlaması

Babasının bıçakladığı çocuk hayatını kaybetti

Egeli akademisyene "Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı" unvanı verildi

Saruhanlı’da İZSU’nun yeni su kuyusu girişimine tepki büyüyor

Manisa'da şüphelilerin üzerinden uyuşturucu çıktı

DEÜ TIP FAKÜLTESİ'NİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

Liselilerin tehlikeli şakasında bir öğrenci ölümden döndü

Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yeni eğitim yılı başladı

Manisa'da ahşap palet fabrikasında yangın

Demirci’de ilk kez pepino yetiştirildi

Saruhanlı Belediyesinden Şatırlar Mahallesi’nde Gölet Temizliği

Sarıgöl CHP Kongresi yapıldı

Boş tarlada erkek cesedi mahalleyi karıştırdı!

Deniz Kuvvetleri'ne FETÖ operasyonu! Çok sayıda isim gözaltında...

Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Saruhanlı’da İZSU’nun yeni su kuyusu girişimine tepki büyüyor

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 9.03.2019 10:46:23 769 0

Tarih: 09.03.2019 10:46 Güncelleme: 09.03.2019 10:46
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 17:38:00