Anahtar Kelimeler: Pandemiden Sonra Binler Sofrada Buluştu

KULA - Yurt genelinde mübarek Kadir Gecesi coşku ve heyecanla karşılanırken Manisa’da da binlerce kişi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Tapduk Emre ve Yunus Emre Türbesi’nde düzenlenen Yunus Emre Gönül Sofrası ve Kadir Gecesi Programı’nda buluştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın 17 ilçesinden programa katılan binlerce vatandaşı selamladı. Ardından ise okunan ezanla birlikte eller semaya açıldı, Yunus’un gönül sofrasında hep beraber oruçlar açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Tapduk Emre ve Yunus Emre Türbesi, Kadir Gecesi’nde binlerce Manisalıyı buluşturdu. Pandemi ve çevre düzenleme çalışmaları nedeniyle bir süredir düzenlenmeyen ‘Yunus Emre Gönül Sofrası ve Kadir Gecesi Programı, bu yıl yine aynı coşku ve heyecanla düzenlendi. Yepyeni ve modern yüzü, Tapduk Emre ve Yunus Emre Türbesi’nin manevi coşkusuyla düzenlenen programa Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Yunusemre Kaymakamı Kemal Duru, MHP İl Başkanı Murat Öner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları,  MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, Meclis Üyeleri,  MHP ve AK Parti İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yaklaşık 10 bin vatandaş katıldı.

Vatandaşları Selamladı

Programda ilk olarak Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesini ziyaret eden Başkan Ergün, türbede dua etti. Daha sonra ise, programa katılan vatandaşları selamlayan Başkan Ergün’e ilgi oldukça büyüktü. Meydanda kurulan iftar sofralarını teker teker ziyaret eden Başkan Ergün, vatandaşların Kadir Gecesini kutladı.

Dualarla Oruçlar Açıldı

Okunan ezanın ardından eller semaya açıldı, Yunus’un gönül sofrasında binlerce kişi iftarını yaptı. İftarın ardından vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ergün, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Ergün, Çocukları da Unutmadı

Yunus’un gönül sofrasında her yaştan binlerce Manisalı vardı. Bu özel gecede çocukları da unutmayan Başkan Ergün, verdiği hediyelerle onları mutlu etti, bayramlarını şimdiden kutladı.



Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek ağlattı 16 yaşından beri ellerimiz hiç ayrılmadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.04.2022 13:02:00 589 0

Tarih: 28.04.2022 13:02
Haberi Sesli Oku
14.06.2025 17:03:00