Anahtar Kelimeler: ÖZGE ULUSOY EVDE AĞLIYORUM

MEDYA - Özge Ulusoy konuk olarak katıldığı "Hayat Başlasın" programında mankenliğin zor olduğunu belirterek "Atomu parçalamıyoruz belki ama gerçekten çok zor bir iş yapıyoruz" dedi.

ÖZGE ULUSOY: "EVDE AĞLIYORUM"

Özge Ulusoy konuk olarak katıldığı "Hayat Başlasın" programında mankenliğin zor olduğunu belirterek "Atomu parçalamıyoruz belki ama gerçekten çok zor bir iş yapıyoruz" dedi.

Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00´da Özge Uzun´un sunumuyla Lifetime´da canlı yayınlanan ?Hayat Başlasın? programına konuk olan Özge Ulusoy, kendi tasarımı olan kıyafet koleksiyonunu izleyicilere sundu. Ulusoy mankenlik mesleğinin değersizleştirildiğini söyleyerek şunları ekledi: "Büyük pencereden bakmak lazım. Birçok insan mankenlikle ilgilendi ama az sayıda başarılı insan kaldı. Çok çalışmak ve kendini geliştirmek gerekiyor. Çok zor ve yoruma açık bir iş. Ben her şeye kolay kırılabiliyorum ama belli etmiyorum. Evde oturup ağladığım şeyler var. Dışarıda güler eğlenirim ama evde ağlarım. Zaman içinde piştim. Atomu parçalamıyoruz ama bu meslek gerçekten zor."

ÇOCUĞUNU BAĞLAYAN AVUKAT

Çalışan annelerin iş hayatlarındaki zorluklarının da konu edildiği programda Avukat Feyza Altun bebeğiyle duruşmalara nasıl girdiğini ?Hayat Başlasın?da anlattı. Altun "Bırakacak yerim yoktu. Mesleğim gereği duruşmalara girmem gerekiyordu. Adliyede kreş olmayınca bebeğimi kendi vücuduma bağladım ve duruşmalarıma girdim. Hakim duruşmada bir şey demedi ama sonrası ´Allah Bağışlasın´ dedi. Adliyedeki kreş eksikliğine tepki oldu bu durum. Kadınların çalışırken çocuklarını düşünmesi daha büyük sorun ama yakınında ya da kontrolünde olduğunda kadınlar daha verimli çalışıyor" dedi. 

 



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 27.04.2016 14:22:19 974 0
Tarih: 27.04.2016 14:22 Güncelleme: 27.04.2016 14:22
Haberi Sesli Oku