Anahtar Kelimeler: Ozanca Mahallesi’ Milyon Yatırım

GÖLMARMARA - MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesi’nde 27 kilometrelik altyapı işini tamamlamasının ardından, 60 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarında sona yaklaştı. MASKİ tarafından Ozanca Mahallesine 12 Milyon TL bedelinde altyapı ve üstyapı yatırımı yapılmış olacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında altyapı ve üstyapı yatırımlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesinin de alt ve üstyapı yatırımında artık sona yaklaşıldı. Mahallede ilk olarak 11 kilometrelik içme suyu, 16 kilometrelik de kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Altyapı çalışmalarının ardından başlanan 60 bin metrekarelik üstyapı işinde de artık son aşamaya gelindi.

Atıksu terfi merkeziyle daha sağlıklı bir çevre inşa edildi

Altyapı çalışmaları kapsamında atıksu terfi merkezi imalatı da yapılarak Ozanca’nın evsel nitelikli atıksularının Gölmarmara Merkez Atıksu Arıtma Tesisine ulaştırılması sağlandı ve böylece Ozanca Mahallesinde daha sağlıklı bir çevre inşa edildi.

“Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ sayesinde mahallemizin çehresi tamamen değişti”

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yatırımlar ile mahallenin çehresinin tamamen değiştiğini ifade eden mahalle muhtarı Gürsel Tan, “Manisa büyükşehir olduğundan bu yana nüfusu oldukça kalabalık olan Ozanca Mahallemize birçok yatırım yapıldı. Altyapı çalışmaları kapsamında 11 kilometrelik içme suyu hattı döşendi. 16 kilometre kanalizasyon hattı döşeme işi gerçekleştirildi. Çalışmalardan bu yana mahallemizde 24 saat suyumuz akıyor. Artık hiçbir sıkıntı kalmadı. Şuanda üst yapı çalışmaları kapsamında kilit parke çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların yüzde 65’i tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ sayesinde vatandaşımız çok güzel hizmetler alıyor. Mahalle sakinlerimiz çalışmalardan çok memnun. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürümüz Burak Aslay ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 25.08.2022 14:08:00 704 0

Tarih: 25.08.2022 14:08
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00