MANİSA - MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e katıldığı tiyatro etkinliğinde annesi için evde bakım hizmeti alan Nurdan Atlı isimli vatandaş tarafından teşekkür edildi. Annesi Hilmiye Atlı´nın 1 yıldır yatalak olduğunu belirten Atlı, Evde Bakım Hizmetinin omuzlarındaki yükü aldığını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ?Evde Bakım Hizmeti´ her geçen gün daha fazla vatandaşa ulaşıyor ve bakıma muhtaç kişilerin yardımcısı oluyor. Hemşire, Diyetisyen, Sosyal Hizmet Uzmanı ve Psikolog´tan oluşan ekipleriyle vatandaşları ziyaret eden ekipler, ?hayır duaları? ile vatandaşların evlerinden ayrılıyor. Bu kapsamda yatalak annesi Hilmiye Atlı´ya da evde bakım hizmetinin verildiğini söyleyen Nurdan Atlı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e katıldığı Patron Çıldırdı isimli tiyatro oyunu öncesinde teşekkür etti.

Omuzlarımdaki Yükü Aldınız

Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Evde Bakım Hizmeti projesi ile omuzlarındaki yükü aldığını dile getiren Nurdan Atlı, ?Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden o kadar memnunum ki, benim yükümün yarısını aldınız. Annem, ekipten çok memnun. Evin temizliğinden kişisel bakıma kadar her ihtiyacı ekibiniz tarafından gideriliyor? diye konuştu.

Sayenizde Sosyal Hayata Fırsat Bulabildim

Evde Bakım Hizmeti tarafından tiyatro etkinliğine davet edildiği için de oldukça mutlu olduğunu ifade eden Nurdan Atlı, ?Bir yıldır annem yatalak olduğu için sürekli yanındayım. Hiçbir yere çıkamıyorum. Bizleri düşünüp böyle bir etkinliğe davet ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim? diye konuştu.

Yeni Projeler Yolda

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, evde bakım hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan Ergün, ?Evde bakıma ihtiyaç duyan kişiler için hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra farklı projeler de tasarlıyoruz. İnşallah, düşündüğümüz projeleri de kısa süre içerisinde hayata geçirmek bizlere nasip olur? diye konuştu.



Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 30.11.2016 17:32:20 469 0
Tarih: 30.11.2016 17:32 Güncelleme: 30.11.2016 17:32
Haberi Sesli Oku