MANİSA - Bu yıl 2.si düzenlenecek Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali öncesi organizasyonun yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçeye modern bir festival alanı kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. 
Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, 9 Nisan Pazar Günü Ortaköy Mesire Alanında Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali öncesi incelemelerde bulundu. İncelemede Başkan Çerçi´ye Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Kadıoğlu, Mustafa Gürler, Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz, ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.
Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çerçi, festivalle ata sporu olan güreşe ilgiyi arttırmak istediklerini belirterek, ?9 Nisan Pazar günü Ortaköy Mesire Alanında Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali´nin ikincisini düzenleyeceğiz. Bu organizasyonumuzu geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bunun için de alanda hummalı bir çalışma yürütülüyor. Çevre düzenlemesi, tribünleri ve diğer ihtiyaç alanlarıyla modern bir festival alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Tüm hemşerilerimizi festivalimize bekliyoruz? diye konuştu.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 17.02.2017 11:44:12 575 0

Tarih: 17.02.2017 11:44
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00