Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Okullarda Yılsonu Gösterileri

Okullarda Yılsonu Gösterileri

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesindeki ilköğretim kurumlarında düzenlenen yılsonu etkinlikleri davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

OKULLARDA YILSONU ETKİNLİĞİ

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesindeki ilköğretim kurumlarında düzenlenen yılsonu etkinlikleri davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

 

Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen yılsonu programı okul bahçesinde yapıldı.

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ve çok sayıda öğrenci velisinin de katıldığı program ilgi çekti.

 

Okul Müdürü Ahmet Dülger, burada yaptığı konuşmada bir eğitim yılını daha geride bıraktıklarını belirterek, bu süre zarfında eğitim seviyesini yüksek tutmaya çalıştıklarını ve sosyal, kültürel etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

 

Dülger’in konuşmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sahnelendi. Etkinlik renkli görüntülerle sona erdi.

 

-İngilizce Tiyatro-

 

Neval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Okulu da yılsonu etkinlikleri kapsamında tiyatro düzenledi.

 

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen tiyatroya Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir, Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları ile veliler ve öğretmenler katıldı.

 

Öğrencilerin İngilizce olarak sunduğu tiyatro oyunu beğeni topladı. Etkinliğin sonunda, öğrenciler Güney Koreli şarkıcı Park Jae Sang’ın (PSY) Gangnam style şarkısını seslendirdi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor