Anahtar Kelimeler: Öğretmenlerden Müziği konseri

Öğretmenlerden Türk Müziği konseri

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğretmenleri akademik eğitimden sonra dinlemek amacıyla Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün desteği ile Türk Müziği konseri öğretmenler korosu kurdu. Yaklaşık bir yıl çalışan öğretmenler ilk konserlerini Yunusemre Millet Çarşısında Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında verdi. Vatandaşlar Koroya yoğun ilgi gösterdi.

Manisa'da kurulan öğretmen korosu ilk konserini Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Millet Çarşısında verdi. Konseri Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve çok sayıda vatandaş izledi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici koronun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Mustafa Dikici "Öğretmen arkadaşlar güzel bir performans sergiledi. Bütün yıl içerisinde yapmış olduğu çalışmaları icra ettiler. 1-7 haziran tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme haftasını icra ediyor. Bir yıl içerisinde kursiyerlerimizin yaptığı çalışmalar bu hafta sergileniyor. Bunu öğretmenler korosu ile zenginleştirmek çok önemliydi. Bu imkanı sağlayan Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum "dedi.

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ise" Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğretmenlerimiz Gül İmren öğretmenimizin koro şefi yönetiminde çok güzel bir konser verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda çeşitli meslek dallarında da çeşitli korolarımız olacaktır" dedi.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu ise "Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi akademik eğitimden sonra öğretmenler dinlenmek niyetiyle koroya başladılar. Güzel bir sonuç ortaya çıktı. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğretmenler olarak bugün muhteşem bir konser verdi. Hepsini tebrik ediyorum. Dinleyicilere güzel bir akşam yaşattılar. Bize de böyle güzel faaliyetler yakışır" dedi.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi müzik öğretmeni ve öğretmenler korosu şefi Gül İmren ise "Bu akşam burada öğretmen arkadaşlarımın vesilesi ile güzel bir konsere imza attık. Bir yıl önce başlamış olduğumuz Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi desteği ile Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğretmenleri ile öğretmenler korosu bir yola çıktık ve çalışmalar yaptık. Çalışmalar sonucunda bu akşam müthiş bir konser gerçekleştirdik. Çok mutluyuz. Korodan bazı öğretmen arkadaşlar ilk defa sahneye çıktı ve şarkı söyledi. Bu heyecanı yaşayan öğretmen arkadaşlarıma ve ayrıca bizlere katkısı olan tüm herkese teşekkür ediyorum" dedi.



Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 7.06.2023 11:34:00 1266 0

Tarih: 07.06.2023 11:34

Haberi Sesli Oku