Anahtar Kelimeler: ÖĞRENCİLER SINAVI SONRASI STRES

MANİSA - Manisa’da başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezunları Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası öğrenciler stres attı. 4 yıl aynı okulda eğitim öğretim gören öğrenciler doyasıya eğlenirken son kez bir arada bulunmanın buruk sevincini yaşadılar.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencileri 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezunları Manisa’da bir ilke imza attı. YKS sınavı sonrası özel bir işletmede yemekli eğlence düzenledi. YKS stresini okul ve sınıf arkadaşları ile birlikte atan Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencileri gecenin sonunda şarkılar söylediler bol bol fotoğraf çekildiler.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinden mezun olan Eren Rasim Dura YSK sınavı sonrası 4 yıl beraber geçirdikleri arkadaşları ile stres atmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini aktardı. Eren Rasim Dura; “Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde 4 yıllık bir eğitim sürecinden geçtik. acısıyla tatlısıyla bol bol anısıyla sanatıyla sporuyla başarısıyla mezun olduk. YKS sınavımız hepimizin gönlümüzce güzel geçmiştir. Arkadaşlarımızla YKS sınavdan sonra bir organizasyon yapalım dedik. Bunun için bir kaç ay hazırlıklara başladık. Güzel bir akşam oldu. Bizim okul samimi bir ortamdı. Herkes iyi anlaşır konuşur. Kararlaştırdık herkes tamam dedi. Okulumuzun 12 sınıf öğrencilerinin büyük kısmı etkinlik yapmaya tamam dedi. Bizde böyle bir organizasyon düzenledik katılan tüm arkadaşlarıma ve bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde yeni mezun olan ve YKS sınavına katılan öğrenci Selenay Targay ise “4 senelik eğitim sürecinden sonra YKS sınavına girdik. Sınavımız iyi geçti. YKS sınavımız iyi ve kötü geçenler için böyle bir organizasyon düzenledik. Arkadaşlarımızdan artık ayrılacağız. Son defa hep birlikte eğlence düzenlemek istedik çok mutluyuz. Katılan ve katılamayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi kantin işletmecisi Mehmet Koç ise “öğrencilerimizle 4 yıl bir arada güzel vakit geçirdik. Biz artık bir aile olduk. 2021-2022 eğitim öğretim yılında Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinden mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatında ve yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.



Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 22.06.2022 11:53:00 883 0

Tarih: 22.06.2022 11:53

Haberi Sesli Oku