Anahtar Kelimeler: Niran Ünsal denizaltı keyfi

MAGAZİN - Antalya´nın Alanya ilçesine gelen ünlü şarkıcı Niran Ünsal, konserin ardından ekibi ile denizaltı keyfi yaptı. Denizaltıyla mavi sulara dalış gerçekleştiren Ünsal, burada yeni albümünden şarkılar söyledi. 
Alanya ilçesinde geleneksel olarak yapılan Tokar Yaylası Şenlikleri´ne konser için gelen ve sonrasında Alanya´daki bir eğlence merkezinde hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı Niran Ünsal, Alanya Marinası´nda bulunan denizaltıya binerek Akdeniz´in mavi sularına daldı. Eşi İbrahim Gugu ve ekibiyle denizaltıya binen Niran Ünsal´a dalgıçlar denizaltının dışından eşlik etti.
Denizaltının camlarını sünger ile temizleyen dalgıçlarla özçekim yapan Ünsal, denizaltı yaklaşık 20 metreye daldığında ise su altındaki canlıları hayranlıkla izledi. Ünsal, denizaltı kaptanının daveti üzerine kısa bir süreliğine denizaltının kontrolünü eline aldı. Denizaltından çok keyif aldığını belirten Ünsal, yeni albümünden ?Vay Be´ şarkısını söyledi.
Denizin derinliklerinde yaklaşık 1 saat süren gezinin ardından su üstüne çıkmasıyla denizaltının gövdesine çıkarak etrafı seyreden Niran Ünsal, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Denizaltının insanın görmesi ve deneyimlemesi gereken bir değer olduğunu söyleyen Ünsal, "Çok keyifli bir aktivite ve hatıra. Eşim her zaman olduğu gibi ilkleri çok seven özelliğiyle beni buraya getirdi. Allah´ın ne kadar büyük olduğuna inanmak istiyorsanız gelip görün. Binlerce alem var ama bir kaç tanesini sayabiliyoruz. Biz denizi bir kez daha görmüş olduk. Şükrediyoruz yaradana, bu güzellikleri bahşettiği için. Biz aciz kullar olarak ne yaratabiliyoruz ki. Yaratılmışlara sevgi ve saygı duyarsak insan olacağız inşallah" dedi.

"Yeni klip için iki şarkı üzerinde çalışıyoruz"
Yeni albümü hakkında da bilgi veren Niran Ünsal, "Geçen yıl benim yeni albümümün çıkış tarihi 15 Temmuz darbe girişiminin 1 buçuk ay öncesine denk gelmişti. O yüzden albümü geri çekmiştik, darbe OHAL gibi etkenlerden dolayı. Son albümün ikinci klip çekimine başlayacağız yakın zamanda. Antalya, Ordu, Giresun, Alanya gibi noktalarda sahne çalışmalarımız sürüyor. Alanya´da iki konser verdik. Tokar Yaylası ve şenliklerindeydik. Dün gece de Tünel Cafe´de sahne aldık. Çalışıyoruz, Ebru Gündeş´in albümüne yeni bir şarkı verdim, sözleri Günay Çoban´ın müziği benim. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çocuklarla mümkün olduğunca hafta araları vakit geçiriyoruz. Hafta sonu çalışıyoruz. Denize gidiyoruz, tatil yapıyoruz. Yeni klip için iki şarkı üzerinde çalışıyoruz. Birisi klasik Niran Ünsal şarkıları ve slovlarından birisi olan ?Kalp Tutulması´, tüm kadınların sevdiklerine söyleyebilecekleri bir şarkı. Bir de ?Eyvallah´ diye bir şarkı, yeni sanatçı kızlarımızdan birisine ait bir şarkı. İkisinin arasında gidip geliyoruz hangisi olacak şu an bilmiyoruz" diye konuştu.
Karaya yanaşmasının ardından ise denizaltından inen Niran Ünsal ve ekibine denizaltı deneyimlerinden dolayı sertifika verildi.



Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 8.08.2017 13:13:04 659 0

Tarih: 08.08.2017 13:13 Güncelleme: 08.08.2017 13:13
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00