MAGAZİN - Muğla'nın Bodrum ilçesinde dünya evine giren Komiser Fevzi Söztutar nikah masasında telsizden görev anonsu geçinceneye uğradığını şaşırdı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Fevzi Söztutar, Özlem Kiyatmaz ile Bitez Ambrosia Otel`de yapılan düğünle dünya evine girdi. Bodrum Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Zerrin Gürses'in kıydığı nikah sırasında gelen anons üzerine Komiser Söztutar şok oldu. Anonsta geçen ‘Büroda acil imzalamanız gereken evrak var, intikal eder misiniz? sorusuna şaşıran Komiser, ‘Şu an evlenmek üzereyim. Daha önemli bir imzam var, onun için imzayı daha sonra atayım' cevabını verdi. renkli görüntülere neden olan anonsun ardından düğün kaldığı yerden devam etti.

Öte yandan Söztutar ve Kiyatmaz'ın nikah şahitliğini Yalıkavak Polis Merkezi Amiri Deniz Özyıldız ile Funda Erentürk yaptı. Söztutar'ın çok sayıda meslektaşının katıldığı düğün 7 katlı pastanın kesilmesinin ardından son buldu.



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 25.05.2015 08:45:22 833 0
Tarih: 25.05.2015 08:45 Güncelleme: 25.05.2015 08:45
Haberi Sesli Oku