MAGAZİN - Özgecan Aslan cinayetinin işlendiği günlerde oyuncu Ahu Sungur´a mini etekle ilgili attığı bir tweet nedeniyle günah keçisi ilan edilen Nihat Doğan, 10 ay süren süren sessizliğini bozdu.

Antalya konseri öncesi Uçankuş TV´nin ?İki Kadın Arasında? programına telefonla bağlanan Doğan, ?Bir süre susmam gerekiyordu. Aylardır hakkımda bir linç kampanyası ve algı operasyonu yapılıyordu. İnsanlar da bu algının peşinden koştular ama bunu ülkenin bütünü olarak görmemek lazım. Sosyal medyada yürütülen bir kampanyaydı. İnsanlar hata yapabilirler. Ben evliya değilim, peygamber de değilim. Bu hataysa eğer, buna bu kadar büyük tepki gösterecek ortada bir şey yoktu? dedi.

?SÖZLERİME MONTAJ YAPTILAR?

Twitter´da toplumsal durum tespiti yaptığını ancak sözlerinin çarpıtıldığını dile getiren Nihat Doğan, ?İlk idam gelsin, kadın cinayetleri son bulsun diyen benim. ?Dizilerdeki sapkın ilişkiler ya da biz sanatçılar olarak çektiğimiz kliplerde kadınları obje olarak gösterip bu duruma istemeden neden olmuş olabiliriz, bizim de suçumuz vardır´ deyip özeleştiri yapan benim. Kanaat önderlerinin bu durumun inadına mini etek giymesinin de doğru olmadığını savunurken sosyal medyada bir oyuncu arkadaş, ?mini eteği ahlaksızlık olarak görüyorsan Survivor´da ne işin var?´ diye sordu. Ben her evin evladıyım. Halkın çocuğuyum. Ben de bir ağabey gibi kadınlarımızı sokağa çıkarken uyarmak istedim ama taciz sözüne tecavüz montajı yapmak suretiyle, ben sanki tacizi meşru kılmışım, tecavüzcülerin yanındaymışım gibi anlam çıkardılar. Rahatsız etme anlamında kullandığım taciz lafımı bile tecavüze çevirdiler? diye konuştu.

?KADINA VURANIN ELLERİ KIRILSIN?

Ara verdiği müzik çalışmalarına tam gaz devam eden ve yeni albümünün hazırlıklarına başlayan Nihat Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

?Bu ülkenin taşına, kuşuna, koyununa aşığım ben? 10 yıldır bu ülkede kelebeğin kanadı kırılsa oturup hüngür hüngür ağlayan bir Nihat Doğan var. Kimse Nihat Doğan´dan cellat çıkaramaz. Nihat Doğan melektir, ondan şeytan çıkaramazlar. Haktan ve halktan yana konuştuğum için sözlerim bazılarına ağır geliyor ama benim yolum hak yoludur. Kadın cinayetlerini yapan her kimse Rabbim bin türlü belasını versin, kadına el kaldıranın elleri kırılsın?.



KAYMAKAM ACAR'DAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı Halk Eğitim’de Pastacılık Kursunda “Noel Sarma” Heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü; kaza kamerada

TURGUTLU’DA AİLE FACİASI: Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Aynı Evdeki 3 Yakınını Silahla Öldürdü, Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

2100 Yılında Su Yarışmasında Birincilik Adiloba Ortaokulu’nun: Geleceğe Umut Olan Farkındalık Projesi

TEVFİK BALTA: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Sorun”

Çınaroba’da Cami Lojmanı İnşaatı Hızla Yükseliyor

15 YIL SONRA GELEN FİNAL HEYECANI: MANİSA EKİBİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

Saruhanlı'da vefat...

Özgür Özel, Yunusemre’de Toplu Açılış Törenine Katılacak

SALİHLİ YAĞIŞ FELAKETİ YAŞADI

Hacırahmanlıspor Erteleme Maçında Gol Yağdırdı: 7-1

Saruhanlı’da Vefat…

PAŞAKÖY SPOR KULÜBÜ’NDEN KAYMAKAM ACAR’A ZİYARET

Saruhanlı’da Gece Yarısı Yangın Paniği: Belediye ve İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanbey Doğa Sporları Kulübü’nden Çırpıcı Dede Dağı Zirve Faaliyeti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 22.12.2015 10:09:39 0
Tarih: 22.12.2015 10:09 Güncelleme: 22.12.2015 10:09
Haberi Sesli Oku