Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme takımı sporcusu Nehir Toker, Edirne’de düzenlenen 3. Uluslararası Edirne Cup ve Uzun Kulvar Milli Takım seçme müsabakalarında 50 metre sırtüstü A Finalde Türkiye ikincisi olarak Balkan Gençler Milli Takımına seçildi. Yüzme takımının ilk Milli sporcusu olan Nehir Toker, hem Manisa Büyükşehir Belediyespor’u hem de Manisa’yı gururlandırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme takımı, Edirne’de düzenlenen 3. Uluslararası Edirne Cup ve Uzun Kulvar Milli Takım seçmelerine Kaan Yalın Çullu, Ayberk Nail Yavaş, Özlem Yetim ve Nehir Toker ile katılım sağladı. Toplamda 14 startta 10 best time yapan sporcular, müsabakaları başarılı bir şekilde tamamladılar.

3. Uluslararası Edirne Cup ve Uzun Kulvar Milli Takım seçme müsabakalarında alınan sonuçlar hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Antrenörü Sinan Aktılav, “Sporcularımız katıldığı 14 yarışın 10’unda en iyi derecelerini geliştirdiler. Bizim için iyi bir yarışma oldu. Bunun yanı sıra kulübümüzün bünyesinde yetişen Nehir Toker, yüzme branşının ilk milli sporcusu ve Manisa’da gençler kategorisinde yüzme branşına seçilen ilk sporcu oldu. 50 metre sırtüstü A Finalde best time yapan Nehir Toker, Genç Bayanlar Türkiye ikincisi, Edirne Cup Genç Bayanlar ikincisi ve Açıkyaş Bayanlar üçüncüsü olarak Balkan Gençler Milli Takımında yer alma hakkı kazandı” dedi.  

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, Balkan Gençler Milli Takımına seçilen Nehir Toker’i ve Yüzme Antrenörü Sinan Aktılav’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 8.03.2022 11:25:00 2078 0
Tarih: 08.03.2022 11:25 Güncelleme: 08.03.2022 11:25
Haberi Sesli Oku