Anahtar Kelimeler: Mütevelli Kişilik Aşure

Mütevelli´de 2 Bin Kişilik Aşure

Mütevelli´de ki Aşure Hayrında Eller Yağmur İçin Semaya Açıldı

 Saruhanlı´nın Mütevelli Mahallesinde Mahalle Muhtarlığı başkanlığında bir grup vatandaş ?Muharrem Ayı? dolaysıyla aşure hayrı düzenledi.

Mütevelli Mahallesi Belediye Parkında gerçekleştirilen aşure hayrına, Saruhanlı Kaymakam Vekili İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aytekin Yaralı ve vatandaşlar katıldı.

 

Mütevelli Mahallesi sakinleri tarafından kazanlarda pişirilerek hazırlanan aşure çorbası davetlilere ve vatandaşlara ikram edildi.

Mahalle Muhtarı Mehmet İçigen program sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, Bolluk ve bereketin simgesi haline gelen Aşure ayının tüm vatandaşlarımıza bolluk ve bereket getirmesini diledi.

 

Muhtar İçigen, ?Nuh aleyhi selamın gemisinin karaya çıkmasından sonra gemide kalan erzaklarla şükür niyetine yaptırdığı tatlı olan aşure geleneğinin kaybolmaması amacı ile tüccar arkadaşlarımızın ağzını tatlandırmak, tebessümlerini almak niyetiyle aşure etkinliği düzenledik. Tüm İslam âleminin Muharrem ayını kutlar, ticaret erbabına bolluk bereket getirmesini temenni ederiz? Dedi.

 

İçigen, mahalle halkı tarafından temin edilen malzemeleri yine vatandaşlar tarafından hazırlanan aşure 2 Bin kişiye ikram edildiğini söyledi.

 



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 18.10.2017 18:18:09 628 0

Tarih: 18.10.2017 18:18
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00