Anahtar Kelimeler: MÜTEVELLİ’ MİLYONLUK YATIRIM

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesinin kanayan yarası olan alt yapı sorunlarına neşter vuruyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla Mütevelli mahallesine içme suyu yatırımlarının ardından 22 kilometrelik kanalizasyon hattı ile 175 bin metrekarelik üst yapı çalışmaları MASKİ Genel Müdür yardımcısı Erman Aydınyer’in katılımı ile başladı. Mahalleye toplamda 21 milyonluk yatırım yapılıyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesinde yürüttüğü proje çalışmalarının ardından sorunlara neşter vuruyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla, toplamda 21 milyon TL tutan yatırımların kanalizasyon hattı çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer’in katılımı ile başladı. Düzenlenen programa, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Baki Ulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, MASKİ İlçe Şefi Kerim Ali Oruç Orhan, Mütevelli Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Mütevelli’ye hizmet yağmuru

Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesinde başlatılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan MASKİ Genel Müdür yardımcısı Erman Aydınyer, “MASKİ olarak yürüttüğümüz çalışmalar doğrultusunda Mütevelli Mahallemizin 23 kilometrelik içme suyu hattını yeniledik. Devamında 1 adet içme suyu arıtma tesisi ve 1 adet içme suyu deposu inşa ettik. Hayırlısı ile bugün 22 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarına başladık. Altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasının hemen ardından 175 bin metrekarelik üst yapı çalışmalarımızı yapacağız. MASKİ olarak tüm çalışmaları titizlikle yürüterek gerekli incelemeleri de yerinde yapıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Projeler birer birer hayata geçiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz, Mütevelli Mahallemizde içme suyu şebekesi ve arıtma tesisi çalışmalarını tamamladı. Bugün de kanalizasyon çalışmaları ve devamında üst yapı çalışmalarına başladık. Toplamda 21 Milyonluk bir yatırım. Mütevelli sakinleri adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. Mütevelli Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen ise, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze Mütevelli Mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve mahalle halkı olarak çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin en büyük sorunlarından biri olan alt yapı çalışmalarımız hayırlısı ile bugün başladı. İnşallah en kısa sürede çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.



Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı'da Vefat...

Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.10.2020 10:42:00 6080 0

Tarih: 28.10.2020 10:42 Güncelleme: 28.10.2020 10:42
Haberi Sesli Oku
3.08.2025 10:13:00