Anahtar Kelimeler: MÜSİAD Dünyasını Buluşturdu

SARUHANLI - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı başkanlığındaki heyet, 18-21 Kasım 2020 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 18. MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı’na katıldı.

Uluslararası Ticaret Fuarında 100’lerce iş insanı ile görüşmeler gerçekleştiren MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, ilki 1993 yılında İzmir’de yapılan EXPO fuarının kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu ifade ederek, o günkü heyecanını hâlâ taşıdığını söyledi. Fuara İzmir’den katılan BMC, Kenmak, Narlight ve Seva Aydınlatma stantlarını ziyaret etti.

Açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapılan 18. MÜSİAD EXPO’nun üçüncü gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fuara teşrif ederek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ve Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay da fuarda Başkan Bilal Saygılı’nın olduğu Saygılı Rulman standını ziyaret ettiler ve ticari faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. 

TÜRKİYE’NİN BÜYÜMESİ, GÜÇLENMESİ, KALKINMASI İÇİN VARIZ

Bilal Saygılı “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 18. MÜSİAD EXPO Fuarı'nda ifade ettiği gibi ‘Biz Türkiye’nin gücüne, potansiyeline, geleceğine inanan herkesle birlikte bu yolda yürümeye hazırız. Küresel ekonomide yaşanan değişimi lehimize çevirebilecek her adıma destek vereceğiz. Yatırım, üretim, ihracat ve istihdam için harekete geçen herkesin yanında yer aldık, almayı sürdüreceğiz.’ Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi, kalkınması için varız.” dedi.

VİRÜS EKONOMİSİ KONUŞULDU

50 ülkeden 400 yabancı alım heyetinin katıldığı fuarın pek çok organizasyona da ev sahipliği yaptığını vurgulayan Saygılı, “Dünyanın dört bir yanından gelen iş insanlarının katıldığı 24. Uluslararası İş Forumu (IBF), fuarın önemli toplantılarından biri oldu. Virüs ekonomisinin tartışıldığı bu organizasyonda işsizliği artıran, insanların toplumsal ve ferdi travmalara sokan sorunların çözümlerine yönelik sunumlar gerçekleştirildi. Pek çok ülke yönetimi insanların halk sağlığı ve sosyal güvenlik sistemlerindeki kötü zafiyetlerle karşı karşıya kaldılar, küresel krize hazırlıksız yakalandılar.”

Türkiye’nin ilk hibrit fuarı olma özelliğiyle gerçekleşen MÜSİAD EXPO 2020’nin ülkemiz ekonomisi adına hayırlara vesile olmasını dileyen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ise konuşmasında fuarın özelliklerinden bahsetti ve yürüttükleri önemli projeleri açıkladı.

18. MÜSİAD EXPO Fuarı, pandemi başladıktan sonra fiziksel ağırlıklı yapılan en büyük fuar etkinliği oldu. EXPO sanal fuarı, 10 gün boyunca devam edecek.



Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Otobüs şoförleri arasında yol kenarında bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bodrum Bale Festivali "Kuğu Gölü" ile başladı

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar…

72 saat sonra acı haber geldi! Cansız bedenine ulaşıldı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Osmanlı halk giysileri Çeşme Kalesi'nde sergilenecek

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 24.11.2020 08:44:00 9731 0

Tarih: 24.11.2020 08:44 Güncelleme: 24.11.2020 08:44
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 11:24:00