MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük elektrikli otobüs filosu, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı’nın (TurSEFF) ödül töreninde, 2500 proje arasından “MÜKEMMELLİK” ödülü aldı. Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, İstanbul’da düzenlenen törende alınan ödülü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e takdim etti. Ödülü almaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Ergün, elektrikli otobüslerin karbon salınımı noktasında çevreye büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman (TurSEFF) Programı tarafından layık görülen “MÜKEMMELLİK” ödülünü; makamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e takdim etti. Ödül törenine ilişkin bilgilendirmede bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı tarafından elektrikli otobüslerimizle ilgili MÜKEMMELLİK ödülü verildi. Sizin şahsınız adına ödülü İstanbul’da ben teslim aldım. Size arz ediyorum” diye konuştu.

Elektrikli Otobüsler Çevreye Katkı Sağlıyor

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı tarafından verilen ödül hakkında konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Elektrikli otobüslerimiz, yaptığımız en büyük yatırımlarımızdan bir tanesi. 18 metrelik 20 adet; 2 adet 25 metrelik elektrikli otobüslerimiz, bugün Manisa sokaklarında, caddelerinde, üniversite kampüsüne yapılan seferlerle karbon salınımı noktasında çevreye çok büyük bir katkı sağlıyor. O açıdan emeği geçenlere ben de buradan teşekkür ediyorum. Böyle bir ödülü aldığımız için çok mutlu olduğumu ifade edeyim. Başta Ulaşım Dairesi Başkanımız olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2500 Proje Arasından Ödüle Layık Görüldü 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük elektrikli otobüs filosu, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı’nın (TurSEFF) ödül töreninde, 2500 proje arasından “MÜKEMMELLİK” ödülüne layık görülen 8 projeden bir tanesi. Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, İstanbul Raffles Otel’de düzenlenen törende ödülü Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Finansal Kurumlar Direktörü Francis Malige’nin elinden alan almıştı.



Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

Ev değil cephanelik

Ziraat Odası Başkanı Okur’dan tarım sayımı uyarısı

Tırın bir başka tıra arakadan çarptığı kazada faciadan dönüldü

Türk-Japon projesine ‘en iyi makale' ödülü

Modern hayatın sessiz salgını: Dijital yorgunluk

Mankenler Kraliçesi Aslı Baş cinayet duruşması tekrar başladı

Saruhanlı Taekwondo Kursu Açıldı

Saruhanlı’da Vefat…

Şampiyon motosikletçi Özgür Çapacı, trafik kazasında hayatını kaybetti

Alkollü sürücünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Polis 20 ton kaçak akaryakıt ele geçirdi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Otomobilin çarpması ile metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Manisa FK’da Keçiörengücü mesaisi başladı

Uşak'ta otomobil ile hafif ticari araç çapıştı: 6 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 21.11.2022 17:03:00 810 0
Tarih: 21.11.2022 17:03 Güncelleme: 21.11.2022 17:03
Haberi Sesli Oku