SARUHANLI - Saruhanlı´nın mahalle muhtarları yemekte bir araya gelerek kendi aralarında sorunlarını dile getirdiler. 

Saruhanlı Hükümet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Uzunoğlu Pide ve Kebap salonunda Yılmaz Mahalle Muhtarı Turabi Karataş´ın organizesi ile birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelen mahalle muhtarları yemekle birlikte sorunlarını da masaya yatırdı. 

Yemeği organize eden Yılmaz Mahalle Muhtarı Turabi Karataş burada yaptığı konuşmada, organize ettiği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine katılmalarından dolayı teşekkür ederek,  amaçlarının muhtarlarla sorunlarını ve sıkıntılarını görüşüp çare yolu aradıklarını söyledi. 

Muhtarlar adına konuşan Kayışlar Mahallesi Baki Ulu ise, ?Saruhanlı Ak Parti, CHP ve MHP İlçe başkanları, MASKİ, Muhtarlar Derneği, Saruhanlı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilerek sorunlarımızın dinlenmesi gerekirken bir muhtar arkadaşımızın üstlenmesine ben şahsen çok üzüldüm. Mahalle Muhtarları olarak bizlerin dert ve sorunlarını dinlememelerini muhtar arkadaşlarım adına kınıyorum. Aynı zamanda mahallelerimizde muhtarların hizmet anlamında mahalle koruma bekçilerinden daha geride tutulduğunu unutmasınlar ki atamayla değil, seçimle geldik. ? diye konuştu. 

Muhtar Ulu, sıcak yaklaşımından dolayı da Yılmaz Mahallesi Muhtarı Turabi Karataş´a teşekkür ettiğini söyledi.  



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 8.04.2016 10:40:59 1159 0
Tarih: 08.04.2016 10:40 Güncelleme: 08.04.2016 10:40
Haberi Sesli Oku